![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu eram asa de slaba pe cum pare!!
aratam chiar bine... si mie nu-mi place sa fiu uscata nici acum nu ma plang de cum arat...da cateva kile as putea sa dau jos...zic eu...asaaa.. aaa si scuze pt lipsa virgulelor in mod deosebit, da nu va puteti da seama cu ce viteza scriu pe o tastatura care nu are de nici o culoare aceleasi taste pe care stiam eu.(adica aranjate la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mai si am niste desene pe care le-am primit in pdf, si eu se presupune ca tre sa le calculez desfasuratele ca sa poata sa le taie....da io nu inteleg nik din ele...ca-s mici rau... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bine ai venit la noi!!
dar tu ai inceput deja cu o problema ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Floricel, ce ai patit? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi cu cine vorbeati aici? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
sint mutate de la "probleme cu forumul" persoana nou inregistrata elodia1 ne-a zis salut la "probleme tehnice" si biziila i-o raspuns acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Floricel? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Floricel, o programa de zor.
Lxn, d'accord...daca nu ma rapeste al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . In privinta celor 7 ani ai unora...lasa-le in plata Domnului. La mine mai trecu din somn, dar tot mai e pe acolo pe la colturi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Fluturas, pe la 24 ani, gaseam numai tipi cu cel putin 2 ani mai mici decat mine....dar eu n-aveam nici o treaba ..si acum barbata-miu e o leaca mai tinerel. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Puteti sa ma faceti nebuna, dar nu inteleg cine-i Floricel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper ca nu-i vorba de al meu, ca asa ii zisei eu intr-un post, mai demult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Floricel e Forte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Forte, zice doftoreasa sa stai 'calda' ca vine...trimite un mail in Cuba acusica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de lamuriri, roxi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cred ca bag repede un joc cu masini, de destindere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello...io am umblat pe la banci..
binutzo ti-am luat analizele...nu esti in regula...zice aici "WIC WOC delta alert " (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si nici basophilia nu e in regula (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) i shall go to iulia |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 08:22 PM |
|