IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1168 1169 1170 1171 1172 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Jan 18 2008, 05:47 PM
Post #11691

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mai de bine nu cred ca este...asta e clar... eu sunt curioasa care sunt limitele la basophilia asta....

numai asta imi lipseste acum...io-s tanara....
Table 3 - Etiology of Basophilia Infections: viral infections (varicella), chronic sinusitis
Inflammatory conditions: inflammatory bowel disease, chronic airway inflammation, chronic dermatitis
Myeloproliferative disorders: chronic myelogenous leukemia, polycythemia vera, myelofibrosis
Alteration of marrow and reticuloendothelial compartments: chronic hemolytic anemia, Hodgkin's disease, splenectomy
Endocrinologic causes: hypothyroidism, ovulation, estrogensasta am gasit eu....o bucatica...si nu-mi suna bine nik de acolo...

si de wic woc am gasit ceva cu leucocite.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 18 2008, 05:52 PM
Post #11692

Membru de Onoare

Member No.: 265

Albi nu te impacienta! Stai sa vedem ce spune rozy dupa ce vorbeste cu doctorita. Ma gandesc ca daca era ceva grav ii spunea. Stii cum se spune ca vestile rele ajung primele. N-are sens sa te gandesti la cine stie ce...

+Quote Post
lxn
post Jan 18 2008, 05:54 PM
Post #11693

Musafir

Sunt de acord cu B_G. Nu are rost sa-ti faci griji, menajeaza-ti sistemul nervos, poate nu e nimic de fapt si tu te consumi inainte. Oricum, multa sanatate!

+Quote Post
rozy
post Jan 18 2008, 05:57 PM
Post #11694

Musafir

da....albi...io crek inseamna ca nu esti sanatoasa la greieras....revino-ti (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) esti zdravana ca un taur! nu poate fi grav (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 18 2008, 06:05 PM
Post #11695

V.I.P.

pai sa stii ca tot aparea ceva despre cai si bovine prin articole (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 18 2008, 06:09 PM
Post #11696

Musafir

fata...daca esti in regula si nu te simti nasol...n-ai de ce sa-ti faci griji....compozitia sangelui sufera modificari in functie de ce bagi in tine..deci e posibil sa-ti lipseasca ceva din alimentatie...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 18 2008, 06:16 PM
Post #11697

Musafir

Albi, capul sus. Stii tu ca unii oameni mai se imbolnavesc si de prea multe inchipuiri. Stai sa vedem ce spune d-na doctor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 18 2008, 06:20 PM
Post #11698

V.I.P.

io nu ma imbolnavesc de obicei de asta is asa....agitata sa zicem... eu nici macar nu racesc...nu ammai racit de aproape un an...
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
dar daaa o sa astept ca rozy nu vrea sa dea un tel....

+Quote Post
roxanica10
post Jan 18 2008, 06:23 PM
Post #11699

Musafir

Pai stiu ca esti agitata ...nu doar astazi...cam toata saptamana ai fost; tocmai d-aia, ca esti un pic mai sensibila in aceasta perioada, zic sa nu te ingrijorezi.
Trage si tu un somn lung si sanatos in weekend, ca sa-ti revii.

+Quote Post
Diana.
post Jan 18 2008, 06:26 PM
Post #11700

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Biziila, stai calma, daca te agiti nu rezolvi nimica. Mi-o soptit mie un albinoi ca daca nu iti faci griji, o sa vezi in final ca intr-devar nu au fost motive sa o faci.
Punct.
Feteeleee, o imbratisare de grup pentru Biziila, ca ii tremura antenele de ingrijorare! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1168 1169 1170 1171 1172 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 03:33 PM