![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
unde va grabiti asa cu petrecerea? io mai am 3 ore de stat la joaba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bina, asa, refuzati, ok! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Eu nu mai ofer nimic, desi aveam o lista de bar de numa'! (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
se pare ca si eu mai am de stat la munca....
pai stejarul e facut de ursus... mi se pare normal sa fie bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pe mine m-a luat la bat asta din birou...tot pentru niste greseli facute din neatentie.... e naspa tare de tot!! da ma asteptam sa dau buleala la ce stare am avut sapt asta.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
unde va grabiti asa cu petrecerea? io mai am 3 ore de stat la joaba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Gata, fara graba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intre orele 21.00-21.30 insepi pitreserea dom'le! Am zis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Asa ca lxn tine acolo surprizele nu le arunca! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa mai merge, BG, we have a deal. Pregatesc barul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tocmai am tras de o alunita crezand ca-i cos, undeva pe gat si mi-a curs un pic de sange. Acum m-am speriat cu tot ce am vazut scris pe net despre cazuri din astea. Nu pot pune ceva repede sa-si revina? This post has been edited by lxn: Jan 18 2008, 08:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Stai linistita lxn ca nu cred ca e ceva rau,si io eram asa crizata cu alunitele dar am fost la un dermatolog si mi-a luat la picotat toate alunitele de pe corp si mi-a zis care din ele sunt periculoase(vreo 3)..in rest nimic periculos.
bai asta seara vreau petrecere!!!!daca ma lasa al meu la calculator! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buuuuna seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am fost cu copilul prin oras (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, imi plac mult de tot tigarile alea. Sunt preferatele mele. Dar de vreo 4 ani, n-am ma pus gura pe ele...a trebuit sa-i promit alui meu ca sunt fata cuminte si renut la fumat.
Gagici, am ajuns si eu acasica si cred ca ne bagam la film (Prison Break si Desperate) ca n-am apucat sa le vedem in timpul saptamanii. Revin mai tarziu prin bar. Fluturas, s-a purtat frumos copilu'? Iti dai seama ce mandru o fi el ca iese cu o tipa mai mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
IA-BA-DA-BA-DUUUUUUUUUUUU (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Io-te baru' (IMG:http://www.avidimages.com/preview/2006/10/20/glass_shelves_drinks_bar_avidimages_1090_prev.jpg) Niste beuturi mai soft si foarte ladylike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.johnnyrestaurant.com/images/img_drinks.jpg) Si niste treburi MAJORE |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 11:31 AM |
|