![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ascult blackmore's night
si aproape am terminat de lucru aolica BiiGii, ma speriash, pacat de coafura mea aia noua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Adicatalea ti se scula paru'n cap? Nici astia nu-ti placura....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu bre, de la iaba daba duuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa nu fi facut vreo boroboata cu alunita asta, desi al meu s-a cam speriat si se uita la ea din 5 in 5 minute (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu sunt optimista, zic ca nu o sa patesc nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, in ceea ce priveste blackstone, sunt in aceeasi situatie cu tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa, i s-o facut o data pofta alui meu de chestii din astea, nefumator fiind, si ma gandesc ca poate poate l-oi corupe o data, in amintirea poftelor. Macar intr-o privinta suntem amandoi de acord: narghileaua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai ca deschid si eu barul, concurez cu BG: (IMG:http://images.businessweek.com/ss/06/11/1117_giftguide_food/image/louis-xiii-cognac.jpg) (IMG:http://www.heinekeninternational.com/content/live/files/images/Products/Heineken%20DraughtKeg1.jpg) Si pentru insomniace, sa li se accentueze starea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : (IMG:http://www.cocktail-sunset.com/cof.jpg) This post has been edited by lxn: Jan 18 2008, 09:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Lxn cred ca doreai sa spui ca ma sustii nu ca...(IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) In legatura cu alunita aia las-o in pace pana maine si daca e, treci pe la o farmacie sa-ti dea ceva. Insa n-ar trebui sa fie nimic grav (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Forte ai coafura noua,ha? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaa. am fost azi in pauza de masa - tuns, epilat... auch!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Concurenta, dar nu neloiala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) My customers are your customers! De bea unul un pahar la mine, musai bea si la tine si viceversa. Numai ca vad ca se cam dau in laturi in seara asta, nu le arde... o sa ne imbatam numai noi, la ce s-a afisat mai sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
BG, (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Forte, sa-ti hie de bini pentru jumuleala si...paruiala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sar'na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
deci io beau (hac!) dar nu mult (aaa...mmmmm) ca-s cu masina. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cum adica nu ne arde! Io's aici!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mama mea cand m-a facut.... butelcutza meaaaa
mi-a legat sticla de gat ,.... butelcutaaa meaaaa |
|
|
![]() ![]() |