![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
daaaa. am fost azi in pauza de masa - tuns, epilat... auch! Lasa-ma bre cu epilatu' ca nu mai vreau sa aud de el. De nu oi incepe sa incerc toate cremele depilatoare sau mai stiu eu ce naiba.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Lxn stai linistita ca apar ele, fiicele ratacitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Putina miscare (IMG:http://i.usatoday.net/money/_photos/2007/04/24/472-shakes.jpg) muahaha Eu una bag putina tarie in ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce creme mai... cre' ca smoala imi trebuie mie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pofteste si indrazneste, Ala! Cu ce te servesc, domnita (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ? Dupa aia treci si pe la BG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum vazui ca mi-a luat-o BG inainte. Iaca ce propun eu, asa, de indulcire, ca prea ni se zice uneori ca suntem acre, ca secte, ca alea alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.chocolatefountainrental.org/images/chocolate-fountain-strawberry.jpg) This post has been edited by lxn: Jan 18 2008, 09:51 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e conforma ciocolata aia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Waaaau, capsuni cu ciocolata! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Lxn, m-ai atins in puntul slab! Trec si pe la BG, cum sa o neglijez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are o "conformatie" ideala pentru a se mula pe capsuna si pentru a-ti gadila simturile, forte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Fluturas, s-a purtat frumos copilu'? Iti dai seama ce mandru o fi el ca iese cu o tipa mai mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? imi imaginez...azi, cand am fost sa-l iau de la liceu, sa vezi copiii ce se uitau la mine. ce-si ziceau ei? "moaaa, ce p***a are x" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) s-au uitat ei cam lung dupa mine, dar na... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu nu am de gand s afac crescatorie. roxi, normal ca s-a purtat frumos. ta-su si maica-mea au fost colegi de clasa si noi ne stim de mici, ca avem bunicii vecini. nu-ti dai seama ca-l dau in gat daca face prostii? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) in ce hal am ajuns: santajez copiii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) lxn, vrei sa ma omori cu ciucalata si capsuna? vai, imi ploua in gura...vai, am o furtuna in guraaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na seara! prezenta si eu...CU CUrsurile de constructia navei in fata...so,no drinks for me tonight!! doar virtuale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si niste treburi MAJORE Hai mai frate ca fuse ca-n filmele alea cu bulina de 12 ani!!!!!!!!!!!!!!!!! Asteptai si asteptai...si pentru ce?! Ca nu se dezbraca niciunul! Huoooooooooooo! Rusine sa le fie! Acum chiar ca ma enervai ingrozitor! Amu am si eu o intrebare din putzul gandirii mele de sambata seara: daca ar avea muschi a la chipandel, ar dura partida mai mult? Este o conditie obligatorie? Spuneti-mi acum adevarul, pana nu intru in menopauza si-o sa-mi para rau! Iar pentru forte(eram femeia ta cumva, ca nu-mi mai aduc aminte care se marita cu mine we trecut, prea multe alcohoale la un moment dat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) daca formam un cuplu, iti zic doar atat: fa, fomeie! trezeste-te din starea asta! unde-o fi angel, sa tragem un dezmat in grup?! Hai ca merg la praduit de muzica buna, de inviorare! I'll be back! Uitai sa zic IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) let's start the dezmatzeishan!!! Care da un vin rosu, sa-mi refac necesarul de flavonoide dupa o sapt de k...? Merci anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 18 2008, 10:05 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 06:26 AM |
|