![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
maaaaaaaaaaaama
de 10 pagini nu v-am mai vazut.. examene astea ma ucid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, pai poza aia cu pui la sticla, nu-i de la tine din bucatarie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Bafta Meg! Las' ca le nimicesti si tu pe ele! This post has been edited by roxanica10: Jan 19 2008, 12:33 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
bueyyy! nebune v-o facut mumele voastre!
am ras de una singura la faza cu mingile de ping-pong. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mi-am luat un Bordeuax sec 2004 langa mine si migdalele prajite. doftoreasooooo, mai esti???? sa-ti dau un pahar de vin. asta ti-ar place. in rest, am gustat din tot ce-ati pus voi pe-aici. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pesca, sper ca la degustat n-ai inceput cu malasorte.. sau da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Beeeei, eu cred ca masculii astia ai vostri m-au bantuit. Dar nu in sensul bun,ci in sensul bu-hu-hu! Altfel nu-mi explic cum de m-am trezit la ora asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
fanny, nu mai stiu cu ce-am inceput. hic! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) dar a fost bun totul.
maat, se pune si daca stai cu un picior sub tine. da' atunci, ma intreb io, care mereu stau cu un picior sub mine pe scaun (chiar si la job), inseamna ca ma dau si io afara? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaaaaa! O tai la aerobic, sa ma energizez!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna dimineata,
Nu pui si o poza Forte sa vedem coafura? Tre' sa ma duc si eu azi la aerobic, sper sa ajung daca nu-mi fac ai mei alt program. Da' a plouat cu barbati azi noapte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
POkemon here (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce fac gajicele?Eu imi astept iubitu sa vina la mine (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) O zi buna sa aveti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
missn, am pus poze pe grup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pokemon, ce patish - iti schimbasi numele? mie-mi placea mult pokemonu' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vreau pokemonu inapoi |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neataa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca nu spuneai tu forte nici nu vedeam ca pokemonu' nu mai e pokemon (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cine vrea sa se serveasca (IMG:http://www.dkimages.com/discover/previews/744/132398.JPG) Edit: ma cam doare capul. This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 19 2008, 10:56 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 04:17 AM |
|