![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
moama rozy ce simtaminte zbanghii poti sa ai.. de fapt io ma fac ca nu il aud pe-al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal fetele
si eu am facut curat prin casa si de data asta chiar nu aveam chef dar trebuia neaparat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) mai tarziu plec la real |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Hmmm, curatenie... e si maine o zi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acum pap friganele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, si eu i-am zis ca e frumusica si nu m-a crezut! Forte, schimbarea mai vine si din interior! Cine stie ce ai facut tu de radiezi asa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) n-am facut absolut nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nimic din ce crezi tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) e "radiatia" dupa o zi de munca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bine, bine, cum zici tu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Traiti! (IMG:style_emoticons/default/wave.gif)
Am mai inviat un pic. Azi am zi de citit, daca m-oi putea tine departe de comp. Pentru fetele cu somn de recuperare- taica-miu are o vorba- de somn n-am murit nimeni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Forte, iti sta foarte bine, ce par des ai! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, insanatosire grabnica de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
E bine de stiut partea cu somnul, imi da sperante. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am innebunit de tot, mi s-a traznit mie sa imi pun scortisoara in mancare, am crezut ca o sa vomit de la ea!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Morala: daca cerealele cu scortisoara cumparate sunt bune, asta nu inseamna ca si mancarea facuta de mine!! lol Pokemon, si eu votez tot cu Pokemon.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
haideti mai ca si phili e frumos (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
si eu am niste carente de somn mari eu nu suport scortisoara (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
walpu, sa te faci bine repede; "philia" inseamna "prietenie", e frumos; io am iar tensiunea in tavan! scortisoara nu merge in orice, suitie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
am cea mai crunta mahmureala ce am avut-o vreodata. Nu inteleg de ce, ca nu am baut exagerat de mult, dar toata noaptea mi-a fost rau si inca nu mi-a trecut. Cred ca ar trebui sa accept faptul ca am imbatranit si sa nu imi mai fortez norocul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 12:03 AM |
|