![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
depinde si de ce anume ai baut - nu numai de cantitate; so, vesti bune, nu e vorba de batrinete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gracias, amigas. (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Di, ceai de hibiscus, nu degeaba baunez eu p'aici de cateva zile cu el. L-am descoperit in Egipt, mi-am si cumparat un kil de flori uscate de acolo. Se bea atat cald cat si rece on ice, scade tensiunea si e puternic vitaminizant, si are si un gust, yummy! Cred ca se gaseste pe la magazinele naturiste la plicuri. Cat despre philia, daca tot e in discutie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , e foarte frumos si am stiut de unde vine, insa parca e un nume prea matur prin rezonanta antica pentru poke, care mi se pare mai copilaroasa asa. Plus ca schimbarile de nume dupa ce te obisnuiesti cu ele te deconcerteaza un pic. Dar vine repede si reobisnuinta, n-avea grija. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
walpu, sa te faci bine repede; "philia" inseamna "prietenie", e frumos; io am iar tensiunea in tavan! scortisoara nu merge in orice, suitie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maat, asta am aflat si eu acum..si intr-un mod groaznic..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oare mi-am ispasit pacatele prin asta ?! lol Nu zic ca nu e frumos, dar ne obisnuisem cu Pokemon, deja ii creasem identitatea asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai probleme cu tensiunea? E de la stres? This post has been edited by sweet_girl: Jan 19 2008, 03:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
WAL[U MIE IMI CRESTE TENSIUNEA pe fond nervos... aia e buba.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza! am facut ochi si io. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
pai cum sa nu fiti mahmure dupa asa chef! ei, e week-end, aveti timp sa va reveniti. ar trebui sa ma apuc si eu de cur(v)atenie, dar il astept pe-al meu sa se intoarca cu praslea de la inot, sa impartim totul frateste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie imi place phillia. n-am stiut de unde vine, mea culpa. dar au dreptate fetele cu schimbarea id-ului, ca ne deruteaza, parca va schimbati identitatea. maat, ai grija cu enervatul asta, daca iti creste tensiunea pe fond nervos. incearca sa te calmezi. e chesti de autoeducare, pana intr-un punct (ca la un moment dat, oricum explodezi - iti spun din proprie experienta). hooo, ce onoare pe capul meu: acum am vazut ca am intrat la grup "membru de onoare". vorba doctoresei noastre: IIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA! This post has been edited by pescarush: Jan 19 2008, 03:13 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa...m-a apucat un somn si am tone de invatat!!! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) O fi efectul secundar de la scortisoara? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/chef.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ce sa ma auto-educ, ma tin io cit ma tin, da` citeodata imi vine asa sa ma tooooot duc pe cimpii! eu cu un picior sub fund pe scaun de cite ori pot: pozitia favorita e si cu alalalt pe scaun sus,ca aproape ca imi ajunge genunchiul la git (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nu suitie, e efectul secundar de la lipsa de chef; asa patesc si io cind am ceva de facut ca TREBUIE si nu ma trage inima. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata-pranzu', les gagici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca tot vazui ca se dezbate pokemon vs. philia, eu de ieri am observat ca si-a schimbat numele si, ce-i drept, ma obisnuisem cu poke in sus, poke in jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar daca tie iti place, ne-om obisnui noi cu el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost tare haios aseara, trebuie sa dam in reluare si in seara asta. mi-a promis al meu ca ma "cinsteste" cu o sticla de champagne (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ... i-am facut curat in dulap, renuntand la invatatul pentru etica si deontologie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daaar, ma apuc acum si de asta, si mai pe seara ma apuc de sampanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, eu te-as cam pedepsi si te-as da afara... intr-o excursie pe Cote d'Azur (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Eu n-am prins faza cu clonele and stuff, dar imi place cand esti un antivirus eficient (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
n-am bani de coasta de azur; si nici timp ; de-o patirlaga din deal s-ar gasi bani, da` ce fac cu timpu`
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
nu suitie, e efectul secundar de la lipsa de chef; asa patesc si io cind am ceva de facut ca TREBUIE si nu ma trage inima. Mda, sau probabil pentru ca de la 4 dimineata pana azi pe la 11 30 m-am ocupat de un proiect.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Maat, asta e solutia..iti iei barbatul, va duceti undeva frumos cateva zile, 2-3 daca nu poti sa stai departe de business, trebuie sa ai pe cineva de incredere la firma pentru 2-3 zile!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 11:48 PM |
|