![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn..nu te mai saturi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
io de cateva zile tot visez diversi barbati..numa' pe al meu nu!.nu-i a buna! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce m-as satura? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place sa ma destind si sa ma amuz. Plus ca ma calca pe nervi etica si deontologia asta, pana deseara o sa am nevoie de relaxare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ps: lasa, bine ca el nu stie ce visezi.... plus ca nu inseli pe nimeni visand, ca doar tu nu vrei sa visezi masculi.. noooo! sau pe nenea ala, mascarpone sau mascalzone, cum i-o zice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Sweet, eu am facut azi orez cu lapte si-am pus multa scortisoara in el, dar mi-a placut. Nu m-a luat cu stranutatu'. Forte, te-am vazut, si-mi place rezultatul. Walpu, multa sanatate! Ia sa caut si eu ceai din ala de care zici tu. Di, suna bine ciuperci a la creme. Astazi n-am gatit, ca mai avem inca mancaruri prin frigider. Si eu sunt in pana de inspiratie Meg si pana de chef...evident....ca la mine-i mult pana intru-n bucatarie, dar dup'aia nu mai vreau sa ies de acolo. M-am trezit la 11 si la 2 m-a luat din nou somnu', m-a trezit soacra-mea cu telu', dar ma bucur c-a mai sunat. Nu apucasem sa vorbesc cu ea pe anu asta. Acusica ma bag in contabilitati, ca-i musai sa le termin. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Fetele si mie imi placea Pokemon,dar Philia e mai...profund...Si e adevarat,inseamna Prietenie,Dragoste,adica ma identific perfect cu acest nume (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mie mi-a plecat baiatu sa gateasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu tot cu Poke votez, dar las' ca o sa ne obisnuim noi si cu asta. Phili, fara 'a' e prescurtarea de la Phiadephia. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Lxn cum sa nu....te sustin, cum nu? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Phili (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce mancarica? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Peste la gratar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca la pranz am gatit eu si acum e randul lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am bagat si noi mancare moldoveneasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si acum m-am apucat sa dau cu aspiratorul putin. Lxn, ai cursuri la deonto? tocmai ce dadui examenu' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Vad ca toat lumea azi numai curatenie baga,ce sa-i faci daca suntem fete muncitoare in timpu' saptamanii..In fine io zic c-am terminat,mai am de frecta aragazu lucru pe care il urasc profund..dar e un jeg pe el ca nu lo-am mai spalat saracu de vreo luna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,si apoi bag si io niste ciuperci si LORD OF THE RINGS 3..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eee fanta'..
aragazu' pas, abia l-am spalat acum cateva zile. fac abstractie de faptul ca a varsat el ceva pe fol si iar ar trebui spalat. sa nu aud. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 03:10 PM |
|