![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Meg, am Etica si deontologia comunicarii cu Prof Stroe (poate ai dat si tu cu el examen si-mi zici subiectele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Imi bat capul cu profesiunea, profesionalismul si alte coduri deontologice. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Intr-adevar, azi a fost ziua curateniei, insa asta inseamna ca avem de ce sa ne relaxam si rasfatam deseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
n-am auzit de el, srry.
si apoi, eu am facut etica separat.. si deonto separat.. n-aveti si voi un grup sau un forum ca sa discutati despre profi/subiecte/facultate? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avem, Meg, insa suntem cam aiuriti cu totii, asa ca nu obtinem mare lucru din grupul ala. In orice caz, am mai avansat cu trebile, am inceput sa ma prind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mda.. noi ne mobilizam.. care face rost de ceva scaneaza, care ia rezultate pune.. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna seara fetele cochetele (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Beau sampaaaanie! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
(IMG:http://www.cardsunlimited.com/largeimage/Champagne.jpg) La ce va duce cu gandul? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:http://www.rompan.ro/adm/upload/champagne.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
lxn, la fumul care iese artisticos dintr-o tigara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) NU (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai eu n-am facut curatenie prea multa azi. E randul alui meu sa dea cu aspiratoru' si evident c-a amanat pe maine.
Tocmai s-a terminat un episod din Californication. Super finalul. Inca nu vin la baut, ca mai am un pic de lucru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Oricum, sper ca nu se inchide devreme baru' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
dar un barbat ceva mai vedem si noi? dezbracat adica... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai nu v-a ajuns dezmatul de azi noapte?
eu acum am ajuns acasa, ma apic de bucatarit... am o durere crunta de cap. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 03:24 PM |
|