![]() ![]() |
| fortelady |
Mar 26 2007, 10:17 PM
|
|
Musafir |
Aaa, si colac peste pupaza: maine trebuie sa ma duc EU la somaj sa imi iau nu stiu ce foicica pentru angajare. Pana acum nu am mai patit asa. Fetele care au firme: e normal sa trimiti angajatul? Eu stiam ca firma se ocupa de toate aceste formalitati. da, se numeste dispozitie de repartizare aia. arata de fapt ca jobul tau nu e gasit prin agentia de ocupare a fortei de munca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Mar 27 2007, 09:12 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
neataaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
zimtato, o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) acum esti bolnava, obosita si noua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar in cateva saptamani mai vorbim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu intre timp m-am inscris la scoala de soferi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) prima ora de condus o am peste doua saptamani. abia astept (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) sunt asa entuziasmata si sper sa fie bine. |
|
|
|
| kalua |
Mar 27 2007, 12:26 PM
|
|
Musafir |
La noi are loc un fight la 5 fara un sfert: sefu' impotriva lui Max, cine reuseste suta de flotari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
S-au facut afise, pana aseara s-au facut si pariuri, s-a adus muzica (ca fiecare dintre "luptatori" are si imnul lui), s-a cumparat sampanie. Si noi, plebea, facem galerie. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
Mar 27 2007, 12:43 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
super tare, kalua! pe cine ai pus banii? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Mar 27 2007, 02:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Azi parca sunt un pic mai bine. Dar o sa va zic patania mea cu somajul cand am timp.
|
|
|
|
Mar 27 2007, 02:02 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) macar ai rezolvat?
|
|
|
|
Mar 27 2007, 02:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Am rezolvat, normal, dar cum am rezolvat e haios.
|
|
|
|
Mar 27 2007, 02:17 PM
|
|
|
hai ca m-ai facut curioasa, baga povestirea! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Mar 27 2007, 02:46 PM
|
|
|
Ok, deci pe scurt: ma duc eu de dimineata la somaj, ma mir ca nu e nici dracu la usa si intru, zicandu-mi ca sunt norocoasa, nu gluma! iau nr de inregistrare si ma duc la ghiseul nr 5 sa ridic repartizarea. Se uita tanti pe acte si cu o voce mieroasa imi spune: Draguta, tu ai buletin de Filiasi, deci trebuie sa mergi la Filiasi sa iti faca repartizarea. WHAAAAAAAAAAAAAT? Da, la Filiasi. Si m-a expediat.
Plec spre birou, gandindu-ma cum dracu fac eu sa ajung la Filiasi: al meu la munca. Mama plecata din oras, tata cu masina in service. La birou, imi zice tipa de la HR ca trebuie sa ma duc la Filiasi azi, ca mi-a dat aia nr de inregistrare. Pana la urma am noroc, soferul pleca spre Orsova. Asa ca plec la Filiasi. Ajung, iau un pachet de cafea, ma duc unde imi zisese mama ca e somajul, nu il gasesc, il sun pe tata, il scot din service, vine, mergem, gasim. Aia de la somaj, statea incuiata in birou. Bat la usa deja plina de nervi, ii explic situatia si cand ii dau argumentul decisiv (cafeaua), ma ajuta plina de solicitudine. iau actele, ma duc la ocazie si plec in sfarsit, victorioasa, spre birou. Toate astea in decurs de doua ore. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Mar 27 2007, 02:49 PM
|
|
|
cu alte cuvinte te-ai distrat azi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ca ai rezolvat.
colegii cum sunt? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 07:16 PM |
|
|