![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da domle, asa e, rozy, te-ai prins! "teoria constipatiei la ea acasa" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) azi e i de voodoo, cine presetaza omuleti de turta dule sa avem ce rontai? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bre, Gebeleizis e un domn, nu va legati de el! Deja il simt prietenul meu de suflet vazind cit il uraste doamna respectiva! LEXIIEEEEEEEEEEE AI INNEBUNITE, FOMEIE? TEORIA CONSTIPATIEEEEEEEEI! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, ai de unde sa alegi: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si nu-i gebeleiziz
(IMG:http://www.takegreatpictures.com/content/images/Peterson_7.jpg) Ma scuzi, madam Clono, cu C mare, constipatie in toata regula, my mistake (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by lxn: Jan 19 2008, 10:36 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci eu am facut testu' cu dumele l-am pus la teste.... ma duc sa-mi tai venele
sau nu? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
1. urasc negrii
2. nu-mi place versace man - varianta aia deci.. alte oferte? si asa' am ramas singura acasa (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) cat despre.. Doamna Maat.. pardon, tantico.. tantelo, cum o zis bre? .. asa.. esti femeie serioasa.. ce-o fi apucat-o pe aia? :> |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce m-am distrat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, fereasca-se sfantu' cat de dusa e tanti aia. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn...buuai vrei sa ma strici? nu o sa mai pot fi turned on f mult timp daca-mi dai barbati d-astia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dusa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) e putin spus...
Sa nu se supere rozy pe mine, dar pe mine m-a amuzat teribil cererea ei si masculii feroce pe care i-am gasit in urma cautarilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite, un dar de la mine, rozy: (IMG:http://menclick.files.wordpress.com/2007/10/skate.jpg) Maatzucule, m-ai scos din etica si deontologia mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu degeaba, am ce analiza, ca tot veni vorba de etica, as putea face studiu de caz pe tema asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Am citit ce era de citit. Ce s-a postat pana acum. Intai de toate vreau sa spun ca poate nu trebuia sa aducem acesta prostie monumentala plina de prost gust in discutie pentru ca femeile sunt curioase, vor intra sa citeasca si uite asa se face trafic pe un forum care, in opinia mea, nu pierdeam nimic daca nu intram pe el.
Am avut cateva momente in care am simtit nevoia de a ma inregistra acolo pentru a spune cate ceva insa m-am abtinut si sunt mandra de treaba asta. Nu am nevoie sa citesc asa ceva, este o optiune la care eu renunt cu cea mai mare placere. Cu toate avem parte de asa ceva mai mult sau mai putin, direct sau indirect, in viata de toate zilele si chiar nu am nevoie de asa ceva si aici. Chiar imi pare rau ca si aici unde ne putem crea o lume cum vrem noi nu alegem una frumoasa ci tot pe aceea plina de mizerie din viata reala. Nu contest faptul ca sunt si persoane mai altfel pe acel forum insa...sunt innecati de restul. Atatea expresii vulgare si atatea jigniri la un loc n-am citit niciodata. Pacat ca nu se alege o alta cale de a se elibera de frustrari. Una este sa glumesti pe diferite subiecte si sa faci niste insinuari haioase dar sa stii ca exista limite pentru toata lumea si pentru fiecare in parte si alta ce se petrece acolo. Mie treaba asta mi-a provocat dezgust si un ras cinic. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, am citit si eu despre conspiratia cu pricina. Pe mine pe mira ca exemplarul ala are acces la calculator si mai posteaza si pe forumuri, cand ea nici un vocabular adecvat nu are. A fost distractiv cand a aparut si GB, dar inainte sa apara chiar m-au enervat cuvinetele ei aruncate asupra ta.
BG, sunt intru totul de acord cu tine. E unul dintre motivele pentru care am ales Elady. This post has been edited by roxanica10: Jan 19 2008, 10:45 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine experienta asta m-a facut sa-mi dau seama cat noroc am avut ca am aterizat pentru prima data aici, pe eLady. Daca as fi ajuns pe un forum de teapa aluia, cred ca nu as mai fi vrut sa aud vreodata de forumuri si nu v-as mai fi cunoscut pe voi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Are dreptate BG, si eu am simtit nevoia sa comentez si sa ma bag, dar m-am gandit ca punem paie pe foc si asta nu ne aduce nimic bun. Si exact asta ziceam si eu, ca le facem trafic aiurea cand nici nu merita macar un dram de atentie. Aici am facut macar haz de necaz cu voodoo si secte. Pe mine chiar m-a intristat sa vad cat de urat poate sa vorbeasca femeia aia, ti-e rusine ca exista asa ceva si ca debiteaza ce debiteaza. Dar hai sa ne inveselim si sa trecem peste toata nebunia asta. BG, ai spus ca ma sustii in seara asta, eu una m-am distrat copios cu cerinta lui rozy si cu barbatii aia nebarbieriti si asudati pe care-i vroia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Propun sa inchinam un pahar de sampanie si sa ne bucuram ca ne avem unele pe altele si ca la noi nu exista ce exista la altii! (IMG:http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3376501/2/istockphoto_3376501_celebration_toast_with_champagne.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 09:17 AM |
|