![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
rozel... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
si-mi place musiu ala de se spala...ce l-as sapuni manca-l-ar mama de nespalat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca unu deja sapunit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/100407wet-02.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
hai, ma, nene, tot fata de copil are si asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) apropo sa-mi sun copilu sa vedem ce faaace (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, da' DJ nu exista icishea? O muzica, sa ne mangaie timpanele si sa ne ridice "wa"-ul? Ceva usor pt inceput...start!
Mai, da' serios acum! Rozy are dreptate! Bagati ceva mai wild, ca astia nu mai au par nici in urechi, nici in nas! Rozy, bag seama, noi doua avem aceleasi gusturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...nu ma uita cu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... "mascarpone" ala, sa-mi faci lipeala.... |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cenzurat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by lxn: Jan 19 2008, 11:51 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Putina tehnica woodoo, sa apara ala "wild" mai repede....huuuuuhaaaa
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fugi soro d-aci! Astuia ii vedem toate shele pana-n duoden....si n-are par!!!! Hai mai rozy, ca fac misto de gusturile noastre! This post has been edited by dr_wise: Jan 19 2008, 11:47 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
moaama asta-i cu vedere direct la prostata
wise....i don't share Mascarpone (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Biei, mai usor cu fundu gol la vedere, ca e forum public.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
aolica lxn... aia-i photoshop curat!
|
|
|
![]()
|
|
asta nu-mi place. pare mic (pana-n 1.80m) si prea umflat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 07:13 AM |
|