![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fugit si eu la somnic, a fost o seara tare agitata asta. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Va pup si sa aveti vise frumoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io stau si ma uit pe site-ul VS si, ca de obicei, mi-e greu sa ma decid...ca pot comanda printr-o prietena max 2 piese.
BG, fuse misto: exa (n-am retinut numele personajelor) s-a casatorit cu tipul ala...si pe ultima suta de metri, cand pleca David Duchovny cu fiica de la nunta, a aparut si fosta lui sotie, fugind de la propria-i nunta. Si-asa nu era ea prea decisa daca sa se marite ori ba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Noapte buna Lxn si Fluturas. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Forte, profita de moment, ca rar se intampla sa te intrebe somnu' de vorba. Saptamana asta m-au apucat si pe mine insomniile si-am vazut ca nu-i bine deloc. This post has been edited by roxanica10: Jan 20 2008, 12:29 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte bunaaaaaaaa
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata fug si eu in pat...poate reusesc sa adorm mai devreme si sa-ti reglez oraru de somn ca e belea!
v-am pupat fetili.noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nopate buna dragilor; io ramin pe baricade. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai a apucat sa se casatoreasca pe bune si dupa asta a fugit sau cum? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Am inteles ca o sa fie mai multe serii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noapte buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, a apucat sa se casatoreasca pe bune....dar a fugit dupa. Si eu am auzit ca vor fi mai multe serii. Sa vad daca am rabdare sa-l astept pe HBO sau pot sa-l iau din alta parte mai rapid.
Noapte buna va doresc si eu....ca aseara am adormit langa laptop fara sa-mi iau ramas bun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ce faci, Di? Si tu bantui prin bar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am citit si eu acum pe forumul celalalt..am ramas socata!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Poate exista atata prostie, incultura, nesimtire si in acelasi timp aroganta intr-o persoana?! Inteleg ca da, dar in cazul asta nu le mai face publice, cum sa vorbesti in halul ala pe un forum public, practic iti asumi toata prostia si mai faci si parada cu ea,nici nu vreau sa imi imaginez cum sunt in viata reala!! Desi asemenea exemplare au si ele rolul lor: ma fac sa constientizez si mai mult ce persoana entelijenta sunt si suntem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , nu ca ar reprezenta ele vreun fel de reper de raportare.
M-au amuzat unele posturi, dar e ceva de rasu-plansul!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaaaa!
Daaaaaaaaaaaaaa, Sully!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Da' mai era un pletos in serialul asta, un "personaj negativ"...da' rau de rau de "bun" ce era!!!! Ihaaaaa! Gagici, eu sunt harnicuta today, am inceput sa pregatesc o tochitura pt termite, dupa care ii calc camasile lui amore puro si-o taiem la Bucuresti! Pazea, ca vin!!! Cum e vremea acolo, ploua, e noroi pe jos? Am de gand sa ma incalt cu ghetutele noi, din piele intoarsa gri perle (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...si daca o fi mocirla, tot ghetute din piele intoarsa imi iau, da' negre...care s-a trezit, sa-mi zica "starea vremii" in Buc?!! Roxy, daca localizez adresa unde trebe sa ajung maine, punem de "una mica"? Ca mi-e dor de o barfa cu spumeeeeeeeee!!! Ihaaaa! This post has been edited by dr_wise: Jan 20 2008, 09:46 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 03:30 AM |
|