![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
lasa ghetele alea misto acasa. e un namol de nu-ti inchipui.
io zic sa vii in galoshi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/dry.gif) hmmmm...ma mai gandesc....multumesc de info!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
fuse liniste azi noapte pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) desi 98 de pagini in 2 saptamani e ceva (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
m-as apuca de gatit, da' mi-e o leneeee... fac musaca de pui cu legume, fara cartofi si ce-oi mai gasi prin frigider! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Wooa,dar ce de agitatie aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu imi fac ceva de papat si apoi mai invat una alta ca maine am primul ex de la facultate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doctoreassa, nu merita sa-ti strici botinele noi pe mocirla in Bucuresti. Oricum, angajatorii nu la ele or sa se uite. Mult spor azi la pregateli si super-succes maine la interviu.
Pentru stimulare asa, de dimineata. Uite-ti si pletosul-barbosul-rau da' numai bun: Hank. (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/hank.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/hankdindrquinn.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna dimineata,
Super freza Forte, te-a franjurat frumos coafeza. Sweet eu am gustat ca de mancat nu am putut manca mancare chinezeasca cu scortisoara si de atunci nici prin cap nu-mi mai trece s-o pun la mancare. Si eu am citit ca scortisoara face bine la depresie pescarush probabil canadienii nu vor sa fie deprimati de pun scortisoara in toate cele. Eu pun scortisoara doar la vin fiert si la placinta cu mere. Imi place tare guma de mestecat de scortisoara. Fiica-mea mananca scortisoara pulbere goala ia cu lingurita din borcan si mananca, ii place tare scortisoara. Isi pune si in cafeaua cu lapte. Ieri am fost la aerobic am plecat cu o lene si mi-a trecut la putin timp dupa ce a inceput aerobicul si apoi la botezul baietelului unei verisoare de-a sotului meu a fost super. Si eu ar trebui sa gatesc ceva dar mai avem friptura facuta in vasul roman asa ca poate fac o supa de rosii ca fiica-mea a devenit fan. Roxi mi-ai facut pofta cu orezul ieri dimineata am facut si eu da' fara scortisoara ca la orez nus de ce nu-mi place. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e coafez mai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de vro 4 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (daca-i zic hairstilist rade de pocneste, daca-i zic coafeza ma ia la bataie, daca-i zic parstilist rad eu )
ma dore un rinichi - sau o fi ovar? doare ca dracu, ori am racit ori am un pietroi care se elimina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
...pai daca te doare lasa bucatareala. comanzi o pizza si gata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaaa drajelor! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)
Incercai si eu sa vaz pozele "cucuafura" ta, Forte, si n-apucai bine sa intru in album ca mi s-o blocat, imi zice ca nu mai pot sa-l accesez (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Sper sa-si revina, ca nu-i corect (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cat despre ovar sau rinichi, pune o sticla cu apa calda pe zona respectiva si stai nitel in pat, s-ar putea sa amelioreze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Doctoreaso, nu-i de cizme finute, ti-as recomanda, mai degraba, cizme de cauciuc. Serios, e o oribilitate ce-i afara, nu poti face 3 pasi fara sa te stropesti pe pantaloni, fata si spate, pana la genunchi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Spor la invatat, dragelor, desi e duminica ... ma apuc si eu acusi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edit: Vazut tunsul, placut tunsul. Sa-ti hie de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
...pai daca te doare lasa bucatareala. comanzi o pizza si gata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da, tie-ti convine sa vorbesti, io nu-s slaba ca sa pot sa mananc d'astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si am si familia de hranit, nu pot s-o tin pe junk food forever |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 12:02 AM |
|