![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
bine, atunci fa un efort si bea o bere cu familia. face bine la rinichi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma trezii! gur morning care nu e prea gut! big durere de cap cu tot cu gat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acush galgai o cana de cafea poate-mi revin..si poooooate...dar nu garantez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...ma apuc de invatat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ma trezii! gur morning care nu e prea gut! big durere de cap cu tot cu gat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acush galgai o cana de cafea poate-mi revin..si poooooate...dar nu garantez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...ma apuc de invatat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa tarziu, Rozy? Si eu care sunt deja in pauza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa am o saptamana groaznica de examene. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
neatza
si eu trebuie sa ma apuc de invatat. maine am exam. si poimaine si miercuri, da' maine e important. dar bineinteles, putin elady inainte (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi nu va zisei ca oraru meu de somn a luat-o razna! inainte la 12 dadeam stingerea...dar in vacanta m-am dat dupa al meu iubit...care sta ca un huhurez treaz pana pe la 2-3...si acum...dormi daca poti! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Toata lumea are examen maine? Este zi universala de examene? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si naspa pe deasupra. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Rozy, asta numesti tu program haotic?! Nu il stii pe al meu..(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2008, 12:37 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet...da' macar tu poti sa faci o treaba noaptea...mai inveti..mai un proiect...la mine noaptea concentrarea e 0!!! deci pierd si noaptea aiurea..si o juma de zi pt ca nu ma pot trezi!
eu am marti examen,nu luni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am miercuri exam... si apoi martea urmatoare.... si dupa aia vine avalansa, am cam o zi maxim doua intre examene. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine e lejer de acum...am avut verificarile inghesuite...acum mai am 4 examene.cu minim 5 zile intre ele...dar sunt si cele mai grele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
La mine e saptamana asta avalansa...de fapt intre luni si luni avalansa cea mai avalansa din stresiune..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Rozy, din pacate nici eu nu am un nivel prea ridicat de concentare, inainte puteam sa invat super bine, oare..imbatranesc?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 12:45 AM |
|