![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, eu zic ca da... ti se vad si cateva fire albe, ai inceput sa ai cearcane.. e clar, esti o cauza pierduta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe unde o fi Maat? O fi adormit pe baricadele de aseara? (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aoleu, citindu-va pe voi ma simt si eu ca in sesiune. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele studioase, va ofer o cafeluta numa buna sa va trezeasca... nu garantez ca o sa va dea chef de invatat, dar la cat de bine arata, merita savurata la bar&lounge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://ww-success.com/blog/wp-includes/images/Coffee.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Lxn, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Arata foarte bine! Fix ce aveam nevoie inainte de o partida buna de studiu!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lxn, mersi de incurajari! Desi fire albe si cearcane nu am inca deloc! Poate se manifesta altfel senilitatea in cazul meu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Chiar ca arata extraordinar cafelele alea! Dar eu nu beau cafea..cred ca daca as bea, as deveni cu adevarat cea mai insomniaca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am examen pe 24 si pe 25 ... Organizarea si operatiunile bancilor si Management bancar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Foarte foarte sexy :| Nu ma mai simt in stare sa invat, mi-am iesit din forma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In plus luni sau marti am si review-ul la job, ca am 6 luni de cand lucrez si sper si eu la o marire considerabila acolo, dar cred ca voi ramane doar cu speranta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, pentru tine e cappucino, sau lapte cu cacao sub spuma aia decorata yummy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Angel, we feel you (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si da, esti sexy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Edit: ti-am gasit consolare la cafeluta aia, Sweet: (IMG:http://images.jupiterimages.com/common/detail/60/96/23049660.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi, lxn! Ce draguta esti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Arata foarte bine!
6 luni? Ce repede a trecut timpul! Parca ieri spuneai ca te-ai angajat si te plangeai de diverse! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) V-am spus eu ca am inceput sa vorbesc ca o baba!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iti tinem pumnii pentru marire! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2008, 01:43 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se pare ca a trecut asa de repede timpul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Trece viata pe langa mine, va spun...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
anjel...i have the same feeling (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
ia hai....care vine cu niste idei de "piperare" a vietii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) :-? This post has been edited by rozy: Jan 20 2008, 01:49 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 09:19 PM |
|