IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1200 1201 1202 1203 1204 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Jan 20 2008, 01:50 PM
Post #12011

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu mai zice asta, ca incep sa plang si eu cu tine!! Cand ma gandesc ca la anul trebuie deja sa dau licenta...... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cand au trecut atat de repede anii de fac?!? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jan 20 2008, 02:08 PM
Post #12012

Musafir

Sweet, eu dau anul asta licenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunteti tinere, de fapt, suntem, de ce plangem de acum? Dupa 60 de ani aveti dreptul, si nici atunci nu consider ca este "batranete". Daca te simti tanar, ce conteaza varsta? Ma uit la bunica-mea, are peste 60 ani, daca nu ma insel (nu radeti, niciodata nu i-am stiut varsta pentru ca nu o arata) si a facut revelionul cu prietenele din liceu la romexpo, a dansat toata noaptea, a venit la 7 acasa, pe cand eu ma culcasem la 3. Deci... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) no comment (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 02:12 PM
Post #12013

V.I.P.

Pe bune?! Ce tare!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E idolul meu! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lxn, bafta cu licenta!! Ti-ai ales tema?

ia hai....care vine cu niste idei de "piperare" a vietii? :-?

Rozy, atat timp cat nu e vorba de scortisoara, ma bag!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 20 2008, 02:15 PM
Post #12014

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
buei...io una..astept cu nerabdare sa muncesc...acum nush....s-ar putea jobul sa nu fie cum mi-l inchipui eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 20 2008, 02:16 PM
Post #12015

Musafir

Foarte pe bune, Sweet! Pana si ai mei s-au culcat la 8, iar eu am dormit in post (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie mi-a cam picat fata cand am auzit ca bunica-mea a venit acasa la ora 7 dimineata (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Sa fie! Am ales tema, fac cu profesorul de comunicare multimedia, tema este "Utilizarea tehnologiilor web in afaceri" cu studiu de caz pe o firma de vanzari careia site-ul ii aduce beneficii, fata de perioada in care nu avea site. Sa vad ce specializari de master sunt la mine, ca as vrea sa-l fac acum, altfel nu cred ca o sa mai am chef peste o vreme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 20 2008, 02:20 PM
Post #12016

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

buna ziulica! ce fac fetele mele? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
am fost cu verii mei la carrefour si m-am intalnit cu fostul si cu ai lui. si asa o fata au facut toooooti cand m-au vazut. parca vazusera un zombi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) m-am amuzat teribil (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
m-a invitat copilul prin oras (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 02:25 PM
Post #12017

V.I.P.

Lxn, vrei sa faci tot in Comunicare si PR?

Fluturas, deci de-aia spuneai tu de iubitul lui Lxn ca are 18 ani si e floricel. De fapt te refereai subtil la tine! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 20 2008, 02:29 PM
Post #12018

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

pai....atunci nu aveam copii in crestere (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 20 2008, 02:36 PM
Post #12019

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Al meu e mascul feroce, va rog!

Sweet, ma gandesc ca tot in comunicare... sa vad insa ce ofera facultatea mea. Din cate stiu e bine sa ai o specializare pe domeniul respectiv, nu numai sa faci facultatea aferenta. Oricum, nu stiu cat o sa-mi foloseasca mie toate astea, eu's foarte dilie, nu suport ideea de a ma angaja, ma simt ingradita. In schimb, vreau sa-mi construiesc o afacere proprie...

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 02:44 PM
Post #12020

V.I.P.

Poti sa faci si la alta facultate, nu neaparat la a ta! Poti sa vii la noi, la Universitate! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Buai..ce pauza extrem de lunga am luat!! Ma intorc sa ma lupt cu al meu examen. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1200 1201 1202 1203 1204 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 09:39 PM