IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1202 1203 1204 1205 1206 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jan 20 2008, 06:12 PM
Post #12031

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Poke, sa vezi ce e in Real in Craiova (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Desi as putea alege lejer Pic sau Billa, ca nu se duc multi, tot in Real ajung. Parca imi place mai mult acolo, in ciuda imbulzelii.

Io sunt singurica o ora sau doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) And I love it!
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jan 20 2008, 06:32 PM
Post #12032

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Szi,sincer,si eu cand eram in Craiova tot la Real mergeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu cunosc explicatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) probabil reclama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 20 2008, 06:39 PM
Post #12033

Musafir

Am observat ca-n Bucuresti, in Billa preturile sunt ceva mai mari decat in restul hypermarketurilor. Dpdv al aglomeratiei e mult mai convenabil sa alegi Billa. Cel mai bun la preturi mi se pare Auchanul (ma refer in speta la produsele alimentare si de curatenie).

This post has been edited by roxanica10: Jan 20 2008, 06:40 PM

+Quote Post
divi2007
post Jan 20 2008, 06:40 PM
Post #12034

Musafir

apropo de real la noi de cand s a deschis restul sunt goale ma refer ca lumea merge cel mai des la real
nici eu nu mi explic pt ca si eu merg tot in real (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

nu mai zic de faza de la raionul de peste in prima zi ce coada in gandul meu mama ce cumpara lumea la peste cand colo ei se uitau ca la delfinariul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 20 2008, 06:44 PM
Post #12035

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

buona sera!! acum am venit din oras. am fost cu copilul meu si cu verii mei si cu inca unii (n-am idee cine erau si ce-si doreau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) la o pizza. atat a fost de bunaaaa!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 20 2008, 06:52 PM
Post #12036

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

pizza sau plimbarea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mie Realul bucurestean nu mi-a placut. E prea multa lume pestrita. Ca hipermarket prefer si eu Auchan-ul. Nu-l vizitez decat o data sau de doua ori pe luna, cand avem drumuri pe la familion. Altfel, am strabate orasul de la un capat la altul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 20 2008, 07:02 PM
Post #12037

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(Fanny @ Jan 20 2008, 06:52 PM) *
pizza sau plimbarea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ei, si cu tine acum... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 20 2008, 07:04 PM
Post #12038

Musafir

Exista Auchan in Bucuresti? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si daca da, unde? Eu's cam aeriana, nu tare stiu.... in real nici n-am calcat...

+Quote Post
roxanica10
post Jan 20 2008, 07:06 PM
Post #12039

Musafir

De mine, Auchanul e cel mai aproape. E drept ca nu gasesc un gem conform nemtesc acolo (doar Arovit) sau mustar conform. Adica nu prea sunt delicatessuri straine. Sunt foarte multe produse romanesti.
Auchanul e pe platforma Titan, sau ceva de genul asta.
Fluturas, nu mai imi spune de pizza...am o pofta nebuna de rontait. Am luat niste migdale, dar se pare ca nu ma satisfac. Cred ca dau iama in niste floricele.

This post has been edited by roxanica10: Jan 20 2008, 07:08 PM

+Quote Post
lxn
post Jan 20 2008, 07:21 PM
Post #12040

Musafir

Am intrat si eu acum sa vad site-ul lor si pe unde este. Cam departe de mine, din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar cred ca o sa merg o data acolo, de curiozitate. Asta daca merita si au chestii deosebite fata de Cora, Carrefour si Plus, de care eu's (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gasesti niste lucruri foarte buna calitativ si ieftine la Plus, si asta pentru ca au contractat niste firme care fac numai pentru magazinele lor niste produse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1202 1203 1204 1205 1206 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th December 2025 - 07:11 AM