![]() ![]() |
Jan 20 2008, 06:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Poke, sa vezi ce e in Real in Craiova (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Desi as putea alege lejer Pic sau Billa, ca nu se duc multi, tot in Real ajung. Parca imi place mai mult acolo, in ciuda imbulzelii.
Io sunt singurica o ora sau doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) And I love it! |
|
|
|
Jan 20 2008, 06:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi,sincer,si eu cand eram in Craiova tot la Real mergeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu cunosc explicatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) probabil reclama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Jan 20 2008, 06:39 PM
|
|
Musafir |
Am observat ca-n Bucuresti, in Billa preturile sunt ceva mai mari decat in restul hypermarketurilor. Dpdv al aglomeratiei e mult mai convenabil sa alegi Billa. Cel mai bun la preturi mi se pare Auchanul (ma refer in speta la produsele alimentare si de curatenie).
This post has been edited by roxanica10: Jan 20 2008, 06:40 PM |
|
|
|
| divi2007 |
Jan 20 2008, 06:40 PM
|
|
Musafir |
apropo de real la noi de cand s a deschis restul sunt goale ma refer ca lumea merge cel mai des la real
nici eu nu mi explic pt ca si eu merg tot in real (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai zic de faza de la raionul de peste in prima zi ce coada in gandul meu mama ce cumpara lumea la peste cand colo ei se uitau ca la delfinariul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jan 20 2008, 06:44 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
buona sera!! acum am venit din oras. am fost cu copilul meu si cu verii mei si cu inca unii (n-am idee cine erau si ce-si doreau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) la o pizza. atat a fost de bunaaaa!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jan 20 2008, 06:52 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
pizza sau plimbarea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mie Realul bucurestean nu mi-a placut. E prea multa lume pestrita. Ca hipermarket prefer si eu Auchan-ul. Nu-l vizitez decat o data sau de doua ori pe luna, cand avem drumuri pe la familion. Altfel, am strabate orasul de la un capat la altul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jan 20 2008, 07:02 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
pizza sau plimbarea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ei, si cu tine acum... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jan 20 2008, 07:04 PM
|
|
Musafir |
Exista Auchan in Bucuresti? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si daca da, unde? Eu's cam aeriana, nu tare stiu.... in real nici n-am calcat...
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jan 20 2008, 07:06 PM
|
|
Musafir |
De mine, Auchanul e cel mai aproape. E drept ca nu gasesc un gem conform nemtesc acolo (doar Arovit) sau mustar conform. Adica nu prea sunt delicatessuri straine. Sunt foarte multe produse romanesti.
Auchanul e pe platforma Titan, sau ceva de genul asta. Fluturas, nu mai imi spune de pizza...am o pofta nebuna de rontait. Am luat niste migdale, dar se pare ca nu ma satisfac. Cred ca dau iama in niste floricele. This post has been edited by roxanica10: Jan 20 2008, 07:08 PM |
|
|
|
| lxn |
Jan 20 2008, 07:21 PM
|
|
Musafir |
Am intrat si eu acum sa vad site-ul lor si pe unde este. Cam departe de mine, din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar cred ca o sa merg o data acolo, de curiozitate. Asta daca merita si au chestii deosebite fata de Cora, Carrefour si Plus, de care eu's (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gasesti niste lucruri foarte buna calitativ si ieftine la Plus, si asta pentru ca au contractat niste firme care fac numai pentru magazinele lor niste produse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2025 - 07:11 AM |
|
|