IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1203 1204 1205 1206 1207 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jan 20 2008, 07:25 PM
Post #12041

Musafir

La Plus si Real n-am fost inca; deci nu pot sa ma pronunt. Mie mi se pare ca gasesc mult mai usor lucrurile pe raft la Auchan; adica nu ametesc cu lista in mana, cum mi se intampla in Cora si Carrefour. Este mult mai aerat si nici nu stai la coada la casa. Chiar pe 24 dec, mai mult de 5 min, n-am stat la casa.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jan 20 2008, 07:35 PM
Post #12042

Musafir

Asta-i foarte bine. Poate deschid si aproape de mine unul.
La plus nu's foarte multe produse, e destul de micut. Eu la inceput nu am fost incantata de el, dar asta pentru ca nu apucasem sa ma uit cu atentie pe rafturi. Mi se pare ca au chiar preturi bune si produse de calitate. Si-mi place sa baga si produse smechere uneori, gen computere, haine, si chiar merita banii. I-am luat alui meu niste bluzite albe simple, cu maneca lunga, de bumbac, de pus pe sub pulovere sau hanorace si au fost numai 20 lei, dar m-a incantat calitatea in primul rand.
Abia astept sa vizitez si auchanul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 20 2008, 07:36 PM
Post #12043

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Buna seara ladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc de lamuriri rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 20 2008, 07:38 PM
Post #12044

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Cand eram in Bucuresti preferatul meu era Carrefour. Sper sa ajunga si in Craiova. Pana una alta, am auzit ca in Craiova se deschid vreo 3 Mall-uri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 20 2008, 07:41 PM
Post #12045

Musafir

Cu placere BG (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu mai stiu la ce ti-am dat lamuriri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Auzi, tocmai ma uitam pe pozele fetelor de pe grup si-am constat ca tu BG nu ai poze pe acolo. Asa-i sau nu te-am depistat eu?
Fetelor, goniti-ma de aici, ca am de invatat la franceza!
Szi, ce mai citesti?

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 20 2008, 07:58 PM
Post #12046

V.I.P.

Momentan ma "chinuiesc" cu :Viata pe un peron" a lui Paler. De ce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 20 2008, 08:01 PM
Post #12047

Musafir

Pentru ca aveam obiceiul sa ma inspir de la tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . De fapt, am luat doar 'Vacanta lui Rachel' dupa ce-ai scris tu de ea pe aici si n-am regretat.
E frumoasa 'Viata pe un peron'...as mai vrea si eu s-o recitesc, ca sigur as interpreta-o altfel decat am facut-o la 21 de ani.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 20 2008, 08:13 PM
Post #12048

V.I.P.

Aaa, pai, daca ti-a placut Vacanta, urmareste colectia Chic. Pe mine ma destinde de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 20 2008, 08:21 PM
Post #12049

Musafir

Da..mi-am mai luat ceva de aceeasi autoare. Am descoperit si Kinsella si incerc sa fac rost de toate cartile in engleza. Tot pentru destindere le iau si eu.

+Quote Post
Meg
post Jan 20 2008, 08:31 PM
Post #12050

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

me + carrefour = love too (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da' carrefourul din bucuresti.. ala de aproape, din iasi, mi se pare o panarama scumpa (ca preturi) si ieftina (ca imagine si marim).
offffff ce-mi faceti voi mie, mi-a trebuit sa intru pe forum.. bineinteles ca m-am uitat la imagini .. cu papa.. si tot asa si tot asa.
maine scriu la examen .. retete :|

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1203 1204 1205 1206 1207 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 05:30 PM