![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la cat de bune sunt retetele de aici. Meg, s-ar putea sa iei 10 fara probleme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, in ultima vreme si eu am facut o pasiune pentru lasagna. La noi, la cantina, in fiecare joi, e lasagna...asa ca mai calc si eu stramb din cand in cand sa-mi potolesc poftele. Si asta din cauza colegelor si a lui barbata-miu (i-am luat si lui la pachet), care tot o laudau.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
bun, Fanny, ma duc cu incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, eu n-am facut niciodata.. si vreau sa diversific. o astept pe jolie cu detaliile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
uooff..nu mai am nici un chef sa invat(nu ca pana acum m-as fi rupt cu invatatu ) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu tre' sa ma usuc la par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Ce productive au fost fetele! Imi place tare mult sa va citesc.
M-ati binedispus si sincer, dupa asa o lectura, chiar ca nu-mi pare rau ca maine e luni si ma reintorc la munci. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai sa nu vorbim cuvinte obscene.
pentru ca mi se parea mie ca am asa un pic de timp liber, (printre picaturi) si datorita faptului ca 2 proiecte nu avanseaza asa de repede cum as vrea eu, am mai inghesuit unu' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (proiect adica!) cu baietii veseli de pe site-ul cu ciobanestii germani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar fi interesant de vazut daca toate astea isi iau avant in acelasi timp. si cand o sa mai dorm si eu (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Bine ca ati amintit de somn. Ma duc sa ma bag sub paturica caci maine incepe devreme pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
mult succes la examene!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
seara buna; si io tre sa ma usuc la parl acu am iesit din baie... Doamneee, ce bine e sa stai in apa clocotita!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:07 PM |
|