![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
facui si io una acum, un pic mai devreme. daca mi-ar trece si rinichiul asta ce bine ar fi...
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit pana acum, de-a fir a par, tot topicul cu HPV si m-a bagat in sperieti si in mama sperietilor. Dupa sesiune merg la control de rutina, sa stau macar linistita.
Ma bag si eu la somn, va doresc succes la examene si noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai la serialul ala cu David D ma refeream (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa-i nu am, sunt mai rusinoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Somnic usor fetelor!
This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 21 2008, 01:36 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, n-ar fi rau sa fac la universitate. Nu stiam ca se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La sfarsitul masterului se da un examen, ceva, gen licenta? Ca nu prea stiu, nu m-am interesat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Dap, se poate sa faci oriunde, as far as I know. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am o prietena la SNSPA, desi fac a facut-o in alta parte. Si initial avusese multe alte planuri de master in minte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , nelimitate la Univ si domeniul pe care il facuse ea. This post has been edited by sweet_girl: Jan 21 2008, 07:18 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Bafta gajici la examen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Bafta tuturor la examene! Si tie Philia! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna dimineata, fetelor! va doresc o zi insorita si plina de bucurii si succese (pentru fetele cu examene) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza!
|
|
|
![]() ![]() |