![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
neatza
eu am venit de la exam.. aiurea examen domle! lxn.. ce cafeaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sarumana |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
o sa-i inmoi capul lu ala de are nasturei verzi in laptele de vaca descantata.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maah, am citit printre rapoarte cu ALT+TAB, ca ma vedea sefa. Si am ramas masca. Si dupa aia m-a bufnit rasul, de ma intreba sefa ce e amuzant la rapoartele alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Clio aia e dusa. Nu mai are nici o sansa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
exact asa am citit si eu si am ras in interior....cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/black_eye.gif) salut. ma simt ca un ponei calarit pana la epuizare. Naspa-s zilele care incep la 4.30 a.m.
Io sper ca dementa sa nu se revina. Combinatiile astea de prostie+rautate+fudulie ma indispun teribil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lxn, thx aveam nevoie..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Daa..e jale mare cu Clio asta..e incredibil ca mai exista asa ceva pe suprafata pamantului!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cli steata fata asta, ce conexiuni a facut ea si cum a reusit sa o deconspire pe Maat a noastra!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Acum am ajuns acasa de la exam si sunt suparata fleasca ca trebuia sa iau 10 si am luat 9 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( din cauza calculatoarelor care aveau aspunsurile inregistrate dupa noul doom,iar noua la curs ni se spusese sa respectam vechiul doom la anumite cuvinte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi vine sa plang de nervi (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, tu ti-ai schimbat nickul? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
poke? da, acu ii "prietenie" pura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poke, nu fi suparici! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Szi, tu acum ai vazut?! Noi am dezbatut indelung aici subiectul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca etimologie, philia vine de la phil (iubitor) as in pedofil (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , francofil? Haide mai, tie iti vine sa plangi de nervi pentru 9? Desi e cam aiurea..profii ce au zis? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 10:16 AM |
|