![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am gripa!!!!
Nu mai pot!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In cinstea tuturor pentru ca a ... trecut ziua de luni.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/01drink6001.jpg) Teo, baga o "racoritoare". Sweetilica, esti si tu invitata la serbare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc,dar ma ia cu fierbinteli (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Un ceai poate? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La cerere:
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cafeaceai1.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Fiul lui bin Laden traieste la Hollywood si vrea sa fie ambasador al pacii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.anja-spitfire.de/tequilla.jpg)
Feteleeeeee....dau de baut virtual asa in fuga la toata lumea!!! Am primit marire de salariu azi ..muahahahahahha. Nu m-am transformat in putred de bogata peste noapte, dar pentru 6 luni experienta si pentru ce fac e pretty much ok. Acum castig mai mult decat tata-miu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe mama-mea o iau la review-ul urmator sa speram (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca asta-i chiar motiv sa iau si eu (macar) un paharel, tine-o tot asa, anjelu'!
La noi e un cacat cu review-urile astea, se trece prin realizarea sau nu a telurilor puse, se stabilesc cele noi si la urma iti aduce la cunostinta seful daca-ti creste salariul ori ba. Si daca-ti creste, iti zice el fix exact cu cat. Si cand i-am zis ultima data ca nu-mi ajunge pentru standardul meu de viata s-a amuzat copios, mi-a dat dreptate si gata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Yuppy! Felicitationes de corazon!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai vrei multinationala bre? hai ca fac misto de tine acuma... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti-am zis sa ai rabdare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua...pai exact asa e si la noi..sa nu iti imaginezi altceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io m-am cam bagat tare in ei ca la noi se dau note de la 1 la 5 pentru mai multe aspecte. Si normal...am avut numai note de 3 si 4. Si i-am intrebat : pai uite..aici aici..concret..ce trebuia sa fac pentru 5? Si m-au luat cu pai sa veeeeezii...pai pentru experienta ta e foarte foarte bine 3 si 4...ca 5 nu poti sa iei decat cand stii deja f bine meserie....abureli din astea. Si am cerut in concluzie sa mi se dea mai multe responsabilitati...ca sa pot spera si eu la 5-ul ala amarat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Om trai si om vedea...momentan mi-i ok asa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact asa a fost si la mine, la primul review din viata mea, a zis ca nu poate sa-mi dea nota maxima ca-s incepatoare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa faci ceva pe ele de review-uri!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:10 AM |
|