![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
congrats anjel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu am umblat de nebuna...anunt oficial ca albina nu are probleme de sanatate(poate doar la cap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) n-are in nici un caz leucemie sau ce mai baiguia ea....e sanatoasa ca un taur! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
eu maine am examen...mi-as dori sa-nvat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pai ia treci mataluta la studiu. Daca nu alerg pana la Galati si-ti tai cablul de net. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah, si mult succes maine la examen.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca restul fetelor sunt calare pe cursuri sau se odihnesc dupa istovitoarea zi de luni. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Hellau!Ce fac fietilii?Io asta seara am calculatorul numai pentru mine!Bagam party?
Io dau tonul cu o beutura pentru doamne! (IMG:http://www.restaurantwidow.com/images/martini.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce salivez la bauturile din poze (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Io chiar n-am ami baut un Martini de muult si am o pofta.daca la mine in casa nu prea bea nimeni,nu cumparam bautura,o bem decat daca o primim cadou..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
fanta, hai la bere!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Helau!
Vai,dar ce furori fac cu numele meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In legatura cu nota aia nu se mai poate face nimic.Examenele se dau pe pc,iar rezultatele merg direct in catalogul virtual pe serverul care se afla in Amsterdam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) I-am propus la al meu sa ii hackerim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am resemnat acum.Am vorbit si cu fetele din camin si au zis ca si lor li se intampla din astea si adio....c'est la vie... In alta ordine de idei,mi-am indreptat parul cu placa si imi place tare.Dar ma gandesc ca eu am si asa firul subtire si o sa raman cheala daca voi apela prea des la metoda asta (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna seara!! ai em veri hiepi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) fara vreun motiv mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Flori cand iesim si noiiiiiii??????????Zi o zi cand poti tu ca sa ne luam dupa tine!!Acu cat inca nu a inceput sezonu la mine si mai am si io viata..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna! La mine s-a oprit curentul pe la 9 si am mancat pe bezna, de fapt, la lumina opaitului, very sexy. Si acum iar mi s-a facut foame... dar beau apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
I'm goin' to play cs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 12:19 AM |
|