![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ceva muzica pentru vise frumoase super
Recomand volumul la maxim(daca va permit vecinii!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) Sau asta,la caldura plapumici,cu castile in urechi nani nani had a bad day |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, eu ma retrag...ca sa nu ma apuce insomniile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Va pup! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
bon nuit! (asa era? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )
whatever...noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ce noapte buna? mie mi-i foaaaaaame!
bree, o invatat teo sa puna linkuri! asta e motiv de beutura (in caz ca aveam nevoie de vreunu` ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.splitbrain.org/_media/projects/beer.jpg) io bag la ghiozdan neste enele de calamar si neste crevetei - de ieri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca va lipseste vreodata motiv...ma sacrific si invat si eu sa pun link-uri si poze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
gataa..chiar ca am fujit..examen tomorrow (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pankcerasule, ne tii companie sau te dai la fund?
fumeie esti belea, teo acu invata ...ia o bericica cu mine... (IMG:http://i.treehugger.com/files/th_images/organic_beer.jpg) ihaaa maaama ce rece e bericica.... cine mai dorste, cine mai pofteste? ce stati mai toti ca curca-n craci si nu ziceti nika? (IMG:http://techdigest.tv/tuborgbeer.jpg) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat chiar doream sa te intreb cum vine treaba asta, spui ca ti-e foame si pui ditamai halba de bere...apoi am citit si de mancarica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca daca o sa se lege ceva de intalneala asta de sambata o sa va dea la ziar cu titlul "asa se petrece cu adevarat" da' sa fie musai intr-un local de fumatori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu cred ca o sa pot dar chiar mi-ar placea sa ne putem strange o data (multe, putine nu conteaza) la povesti si la distractie. Cine stie...
Somnic usor sau pofta buna dupa caz...(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
am doua degete curate, restu iz mizgalite de la crevete; tre sa il scot din chestiile alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si beau si un tuborg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
daca nu veniti cu poze de la intilneala, va sparg! (IMG:http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3620901/2/istockphoto_3620901_shrimps_seasoned_by_lemon_and_lime.jpg) miine ma duc sa imi iau vreo doo kile; mai am jumate de kil in frigider dar nu e de-ajuns. Miine ma umflu de crevete, am zis! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat, prima data am vazut un coleg chinez mancand shrimpii aia, si sincer, cred ca am facut ochii cat cepele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
aveam impresia ca se uita shrimpii la mine, din farfuria lui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum, m-am obisnuit si imi plac, sunt deliciosi. ma ling si eu pe degete. This post has been edited by pescarush: Jan 22 2008, 02:00 AM |
|
|
![]()
|
|
Moaamaa e buni is cu oleaca de lamiie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io mor dupa picioruse!
Cind is crocante...si au sucul ala dulceag...moaaamaaa... iar salivez! Decit sa mor de foame, mai bine minc. Lasa-i sa se uite la mine! Instinctul de conservare intrece orice sentiment de-asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:37 PM |
|