![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
mai fetelor..... nu mai postez la monti ca ma trag motignacele de urechi... maiii am zis ieri ca am cumparat orez, de zic ei ca-i blond.... mai mama... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am incercat sa fac o treaba...la fierbere mirosea ca arpacicul. da ce dom'le mananc coliva? si am gasit si io ores d-ala...bismati.... da e alb... e bun??? tre sa iau masuri pt ca nu pot sa va zic ce am mancat aseara... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) arpacic zice ea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti de vis, albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) roxi, multumesc. toata lumea m-a felicitat azi, m-am simtit ca maica-sa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) "sa va traiasca copilu`, doamna" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
subscriu, si eu in ultimele zile stau cu ochii zdeliti in tavan pina dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ARPAGÍC s.n. Bulb mic de ceapă obţinut din sămânţă şi care, răsădit, dă ceapa obişnuită. – Din tc. arpacik, bg. arpağic. ARPACÁŞ, arpacaşuri, s.n. Produs alimentar obţinut prin decorticarea (şi şlefuirea) boabelor de grâu, de orz sau de mei. – Din magh. árpakása. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
ARPAGÍC s.n. Bulb mic de ceapă obţinut din sămânţă şi care, răsădit, dă ceapa obişnuită. – Din tc. arpacik, bg. arpağic. ARPACÁŞ, arpacaşuri, s.n. Produs alimentar obţinut prin decorticarea (şi şlefuirea) boabelor de grâu, de orz sau de mei. – Din magh. árpakása. deci albinoiu` nostru o daduse pe turceste (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, bre ; cuvintul e intrat in limba romana de sute de ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daa...le incurcasi....
ca doar am fost la cules de arpagic cu bunica lu al meu...ca doar nu era sa culeg arpacas... multam de lamurire maat!! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eh albino, poate arpacasu' ala.. e frun semn pentru bunica
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
subscriu, si eu in ultimele zile stau cu ochii zdeliti in tavan pina dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) facem un club?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
plictisita rau!!!!!!!
pic-pic la calorifer (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) This post has been edited by rozy: Jan 22 2008, 05:20 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani copilului Fluturas.
Ar trebui sa ma duc la aerobic da mi-e cam lene o sa vad. Fiica-mea vrea sa iesim cu rolele la plimbare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:33 AM |
|