![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Aha... de-aia!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acuma m-a lovit somnu`... si mai am treabaaa.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
O cafea, Di? Daca tot ai treaba!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Presiunea atomsferica scazuta + luna plina => toata lumea a fost azi ba deprimata, ba tzafnoasa, ba cu dureri de cap...si io printre ei, pe pozitie fruntasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inseamna ca mie imi merge bine cand e luna plina. Am avut o zi... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si a fost atat de frumos afara! Maine las paltonul acasa si plec la birou doar in sacou. Poate se indura primavara sa vina mai repede. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Presiunea atomsferica scazuta + luna plina => toata lumea a fost azi ba deprimata, ba tzafnoasa, ba cu dureri de cap...si io printre ei, pe pozitie fruntasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a, d'aia era? deci nu-s io nebuna? |
|
|
![]()
|
|
Nu tu, forte, vremea si vremurile sunt!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ala e pe invers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Di, nu stiu cat mai rezist, pe bune. Apropo, nu v-am zis: vineri l-am chemat pe al meu sa ma ia de la munca pe la 6. Si la 6 fix, intra directorul pe usa si vazandu-ne acolo (pe mine si pe sefa), ne-a bagat in sedinta. Asa ca de inceput de weekend. Al meu astepta afara. Pe la si jumate scapam. Sefa vine dupa mine sa o lasam si pe ea in centru, ca vrea la Kenvelo. Ne urcam in masina. Barbatu-meu, cu muschii umflati pe el incepe sa urle: Ca ceee, noi lucram la bar? Ce program e asta? Ne batem joc de el? Ca poate mai are si alta treaba decat sa astepte ca prostul prin fata firmei. Toate astea sub ochii ingroziti ai sefei.
Bineinteles ca ne-am certat ca chiorii. I-am zis ca daca imi mai face asa ceva de fata cu vreun coleg (mai ales sefa) dau divort (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aoleu, Szi! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Al meu m-a asteptat de doua ori cate o ora in fata firmei, si asta la interval de o luna, dar nu s-a crizat deloc. Cand am venit nu mai conteneam cu scuzele, iar el se comporta atat de lejer de parca intarziasem 2 minute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apropo, nici eu n-am avut o zi rea. (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ai hed a fachin stiupid dei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi trazneste capatina, am fumat ca un sarpe si-mi vine sa pusc in luna. O fi nebunie temporara?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
trebuie sa va arat ceva..ca nu e cinstit sa ma distrez singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dansul anului - With a body made for manele and a soul made for drumandbass, the world is not enough! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Florin Salam on Drum&Bass si Hitul anului..cu subtitrare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na na na nana nanana nana |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 10:00 PM |
|