![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai fuma. cica e interzis de lege
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
trebuie sa va arat ceva..ca nu e cinstit sa ma distrez singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dansul anului - With a body made for manele and a soul made for drumandbass, the world is not enough! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Florin Salam on Drum&Bass auch, anjelu'! e du-re-re |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
astia o sa ne interzica si sa respiram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mi sz eintrerue youtubeul tre sa ma car acasica ca nu mai poci. see you later! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hitul anului e beton (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si inca una veche dar clasica si foarte tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cafe Deko - Cuvinte vulgare |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aaaa, daaaa, asta e super tare! O stiu, dar de fiecare data rad cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, si al meu se criza inainte cand ma astepta in fata firmei...dar de cand si-a luat PSP e mult mai cumintel. Comentarii de fata cu colegele nu prea face.
A...deci de la luna plina am avut eu insomnii. Ala, glad for you...dar ai grija totusi sa nu racesti. Io fusei la Billa si mi-am facut aprovizionarea cu fructe si m-am delectat si cu o inghetata conforma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
multumesc de urari pentru copilul meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
in seara asta, am mai adaugat unul pe lista (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu minorrr (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) umblu ca...fluturii din floare in floare (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca baietul! Dar si prospatura de azi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
salut fetelor , nu stiam unde sa postez , de la un timp imi curge sange dintr o nara , din nas , cam de 3 zile incoace .. de la ce o fi ? :-s
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:12 PM |
|