![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
"telefonul nu mai suna.... nananaaaaaa"
mi-era dor sa-ti aud vocea aia sexoasa, nu neaparat cand imi explica politicos ca nu poa' sa raspunda sau n-are chef si-n general s-o las in pace pe diana, ca ma suna ea cand si daca are chef asa ca sa las un mesaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cre ca l-am lasat la birou ; mda... nu i prima data, bine ca nu mi-am uitat si capu` la birou
fumeie l-am uitat la biurou arde? ca te sun io |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu arde bre nimik. am chef de taclale si n-are cine sa ma asculte la ora asta
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aim hier beib
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
prezent si eu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
a nins azi la noi, abia s-a circulat, a fost plin de accidente. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
hai ca am ajuns si eu la zi cu cititul "barului"
bine am facut ca asa m-am prins si eu de ce am asa migrene de vreo 3 zile si o stare nasoala... luna bat-o vina... Aoleu am ras cu lacrimi la ala cu coffe...ora de vulgaritate! Cat adevar!!! LOL vise frumoase, cele care dormiti. Pesca, eu am facut o ora pana la joaba azi...la intoarcere a fost mai ok...dar am plecat mai devreme... bine ca n-a mai batut vantu' ca ieri mi-a inghetat si rasuflarea la gerul ala... fi-miu face lectii si rage ascultand I-pod propriu si personal...e mortal... auzi, cica vrea sa se culce cu el la urechi, ca a doua zi precis canta mai frumos LOL |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
eu inainte am intrat in casa, am fost sa curat zapada din fata casei (retusurile pe unde n-au reusit copiii). am admirat luna plina, noroc cu datul la lopata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este frumos afara, nu e prea frig. a, si pe cand sa ies la lopata mi-am dat seama ca haina mea e in masina de spalat, tocmai o pusesem la spalat. noroc ca mi-e buna haina lui fiu-meu cel mare... si manusile de la cel mic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce echipata am fost. edit: aaa, daca vrei o poveste frumoasa inainte de culcare, iti recomand jurnalul lui fleur de lis "Viata din Anii Mei". (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 02:58 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
pai da, cam greu cu zapada...te-au ajutata la dat zapada, fain asa, au crescut ce sa mai:)
ahaa, merci, acusica ma duc direct la jurnal, adicatelea intai ma duc sa ma asigur ca doarme fi-miu ca sa am liniste;) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. La Craiova ploua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:49 PM |
|