![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
as putea sa jur ca dimineata aveam o problema si vroiam sa va intreb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si crek mai am problema....da nu o descopar acum (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare ce era??? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
albi, sa-ti fie de bine. ceva legat de mancare? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
salutare..
si eu am avut o zi proasta. pana acum cel putin. de' acu n-are ce sa se mai intample, am ajuns acasa.. si ma bag la un heroes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, probabil s-a rezolvat singura problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am aterizat si eu. salutari la toati lumili! (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
omu asta se ia d emine din orice!
daca se ia dintr-un motiv si ii explic ca nu e asa...gaseste imediat altul...si tot insista pe subiectul ca exact asa a facut si fata care a fost inaintea mea....si ea a plecat.... thaaaaa e logic...daca A FOST inaintea mea... deci eu nu ma mai vad mult timp pe aici... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Albinuta stai 9 ore si 32 min ca tre' sa te ponteze 9 ore jumate si apoi te tirezi acasa.
Aproximeaza in favoarea lor, cati nu sunt d'astia. Fluturas intoarce o cana cu fundul in sus, cateodata functioneaza poate gasesti cheile, sa nu le fii pierdut. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am mai auzit si eu faza cu cana...Parca la OTV (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare chier merge? Eu am crezut ca e duma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
fata aia a plecat la un job mai bun precis;) dar asta n-are cum sa spuna el...
Bafta fetelor cu examen, eu azi stau acasica, si mi-am rezolvat ceva probleme la tel...te pun astia in hold de mori... Cat despre chei, eu una ma asez linistita si reiau firul cu o seara inainte...ce am facut, si reiau traseul ca un "detectiv";) sau cauta altceva;) si apar cheile nasol cu imprumutul cand nu ti-l accepta..dar mai stai nitel si te duci iar pe capul lor, sau pe capul altora;) si pana la urma iese de undeva! succes |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vedeti ca au crescut dobinzile la credite...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 07:54 AM |
|