![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
ce cana?ce traseu? cheile mele erau in camara, pe masina de spalat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu-mi explic ce cautau acolo, ca n-am umblat prin zona aia azi sau aseara. ori maica-mea, ori dragonul meu (vorba lu` rozel...pisicile astea diabolice (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
E posibil sa fie duma dar uneori functioneste mai patesc si eu ca nu-mi gasesc lucrururile ca sunt cam neorganizata de la natura, dar pana la urma dau de ele.Eu cand caut ceva daca caut cu tot dinadinsul am sanse mici sa gasesc, apoi o las balta si apoi dau din intamplare de ce cautam.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Iooo ii sparg la nas pe astia...
cica nua plecat la ceva mai bun. cica au dat-o afara... da io stiu? si daca ma dau afara ce? el crek se oftica ca io-s inginer si el e strungar... dar munceste de j'pe ani aici si a avansat. evident ca experienta lui nu se compara cu a mea.... da-l macina ideea ca io am studii... da daca am studii si nu am experienta degeaba.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cunosc sentimentul asta, Albi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ia uite, unii stau acasa. mai, ce bine-ar fi sa stau si eu o zi. dar daca-mi bag o medicala?
albi, doar nu crezi ca o sa-ti spuna tie ca a plecat aia ca i s-a acrit de ei? incepe sa cauti altceva, discret si ii lasi cu ochii-n soare cand le e lumea mai draga. asa e si pe-aici, in locurile unde ai punch-in/out. se inregistreaza din 30 in 30 min, la unele firme doar din 15 in 15 min. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
hihihi pai d-ala medical am luat si eu azi...de la atatea migrene...i-am zis lui sefu' ca n-am dormit azi-noapte, si am pufnea rasul ca doar doar s-o gandi si el PMS
waw, ai grija albi, ca indivizii de genul asta sunt periculosi...adicatelea eu te-as sfatui asa cum zice si pesca sa incepi sa cauti, ca s-ar putea sa fi in alta situatie. Adicatelea imagineaza-te acolo dupa vreo 3 ani, in care experienta prea multa tot n-o sa ai, ca doar fostul "strungar" n-o fi prost sa te lase pe tine sa inveti... ca precis o sa-i iei locul (asta e groaza lui cea mai mare, d-aia se si poarta asa;)) in plus dupa aia 3 ani o sa fii si sleita de nervii facuti. Acum mai e o varianta, tu fiind in Ro s-ar putea sa nu fie chiar asa de usor sa gasesti alt job... si daca asta e varianta, eu zic sa inveti sa te menajezi, zi ca el si fa ca tine, sau ceva in genul asta. ignora-l cat poti, ca daca te enervezi sau incerci sa-i explici e clar ca n-ai cu cine sta de vorba. Bafta:) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna searaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Aaa2002..albi lucreaza in Italia nu in Rom..asta e faza si mai naspa
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na seara!
am aparut si eu fusei la shopping.... de toate felurile.clothes si food am gasit o gentuta la kenvelo...si fusei si la real.....am luat si o sticla de vin pe care am dat-o pe gat cu my best friend care ma ajuta mereu la cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haloha!
Faza ieri la scoala: Eu la catedra ii invit pe copii sa raspunda din cartea pe care au pregatit-o si nu se prea ingramadeau. Repet chemarea si adaug, haideti ca nu mananc copii sau poate ca da, ranjind, ce ziceti? La care se uita o fetita la mine, la herpesul ce mi-a iesit la gura din cauza febrei si imi zice: acum inteleg ce s-a intamplat teacher, ati mancat un copil stricat?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 02:52 AM |
|