IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1228 1229 1230 1231 1232 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
3A
post Jan 23 2008, 10:08 PM
Post #12291

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

aaaa, acum am inteles, dar semana asa de bine scenariul cu unul din Ro...am auzit eu ca italienii astia seamana cu romanii, dar chiar asa?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nasol momentul, acolo chiar ca nu stiu nimic, nici de piata muncii nici ar putea sa-i fie mai bine...

am ciupit un somn de pranz, ca doar va citii pe voi pana pe la doua azi-noapte, si am visat ca eram la granita cu "Cuba" si era si un tip fain care tot zicea sa merem impreuna
LOL mi s-a urcat singuratatea la cap clar, si dupa atatea povesti citite, ba unele fericite ba unele mai triste...nah ca "trasesi o fuga pana in Cuba" dar n-am apucat sa vaz cum sta treaba ca m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2008, 10:20 PM
Post #12292

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu daca am povestit aici faza care mi s-a intamplat mie la lectia finala la gradinita: grupa mica....predare: formele. Tot rostogoleam un mar pe masa si intrebam copiii: Uite, marul se rostogoleste...deci marul este....(rotund, spuneti rotund, va rog eu, ma tot rugam in gand)? La care un prichindel striga intr-un final: E rostogolit, domnisoara!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 23 2008, 10:26 PM
Post #12293

Musafir

Szi, ce şod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici nu stii ce sa te astepti la astia mici, cateodata nu reusesti deloc sa ii anticipezi cum gandesc ei de fapt.

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 10:30 PM
Post #12294

Musafir

Gura copiilor e fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu trebuie sa fac ceva prin bucatarie si n-am chef. Cred ca-mi pun un paharel de
(IMG:http://www.marketeando.com.br/amarula.jpg)
si ori m-apuca cheful, ori somnul.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 23 2008, 10:33 PM
Post #12295

Musafir

Acuma ca mi-am adus aminte si de azi. Tot asa, la o alta clasa de-a 5-a, ascultam cum imi povestesc cartile citite cand il vad pe un pusti inteligent din cale afara ca ridica mana. Zic, yes, Vali, is something wrong? Zice, no I just wanted to tell you that giraffes are born 2 metres tall. Eu incerc sa imi dau seama ce vrea sa zica cu asta, ceilalti radeau cu gura pana la ureche. Si zic, and, your point is? Nothing, I just wanted to show you that things pulled out of their context make people laugh. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Nu mai zic de un desen inainte de vacanta de Craciun. Ii pun sa deseneze un brad impodobit nushce, toti se bateau sa-mi deseneze crengi care mai de care, un singuratic din ultima banca imi arata poza lui, zice e bine? Pe foaie era scris cuvantul BRAD cu majuscule si spatiu suficient cat de semnul lingvistic, de litere erau atarnate globuri.

This post has been edited by walpurgik: Jan 23 2008, 10:37 PM

+Quote Post
roxanica10
post Jan 23 2008, 10:35 PM
Post #12296

Musafir

Walpu si Szi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt asa de imprevizibil astia mici.
Io fusei la epilat si manichiura-pedichiura si m-a speriat tipa de acolo: cum circul eu singura pe strazi dupa ora 22? Ca sa fie linistita i-am zis ca-l chem pe al meu sa ma ia din statie, dar nu l-am chemat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 10:41 PM
Post #12297

Musafir

walpu, din cate-mi aduc aminte era un test de imaginatie asta cu bradul. Nu cred ca de imaginatie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , in orice caz un test pe care l-am facut si eu. Baietelul ala ar fi avut un rezultat wow.
Trimiteti-ma de aici!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 23 2008, 10:46 PM
Post #12298

Musafir

Kalua, nu vii pe la mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa stii ca zac si la mine niste vase in chiuveta si ii ceva dezordine prin jur, dar nici ca-mi pasa. Dac-oi apuca sa le spal maine, inainte sa plec la serviciu, bine, daca nu...sa ramana acolo. Ai citit cartea 'Spuma zilelor' de Boris V... (am uitat restu') recomandata de Forte? Eu m-am apucat de ea zilele astea si-i tare faina. Un gen nou de scriere.

This post has been edited by roxanica10: Jan 23 2008, 10:46 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 23 2008, 10:47 PM
Post #12299

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai unde sa te trimitem? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Al meu a pus iar LOTR si m-apuca pandaliile; io am chef de o poveste de dragoste, ceva siropos., o comedie... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 10:50 PM
Post #12300

Musafir

Vian il cheama. Si eu tot de la fete am auzit de el si-s tare entuziasmata de el. Aici n-a auzit nimeni de el, l-am intrebat si pe socru' nr. 2, care-i din cale-afara de erudit si se mai ocupa si de cativa ani cu carti, habar n-are. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am imprumutat cartile mele, Vian a gasit si alti fani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, nu vin ca io nu spal vase.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1228 1229 1230 1231 1232 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 10:55 PM