![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Raportez: io am cazut intr-un somn adinc de ieri seara de la 11 jumate. eveniment. M-am trezit la ora 9.
Iar acum am o locomotiva in cap! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si pe mine ma doare capul, dar pentru ca am baut aseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) tre sa invat azi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu...Ce frumos pare afara!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mai nu am avut timp nici sa respir de azi dimineata.... am lucrat non stop cu ctresu ins pate....gata?? gata??' ai terminat??? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
astea nu sunt conditii de munca... va pup si nu cred ca azi o sa am prea mult timp sa postez... dar o sa incerc... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
si io is in aceeasi situatie: nu am timp nici sa respir...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
io astept sa mananc de-amiaza. inca n-am luat nici micul dejun! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vin de la salon.
si m-am cantarit. ma duc sa-mi iau o ciocolata ca m-am deprimat. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
hello ":)
e o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa afara! numai buna de plimbat.. pentru cine isi permite (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) eu am gatit de dimineata, am papat (bag acush poze la sectiunea corespunzatoare), intind rufele, strang putin si la invatat. as mai vrea eu sa bat cainii peste coada, da' nu-mi permit. forte, de care cioco iei? eu m-am luat din raionul cu ciocolata ieri fara sa iau nimic (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, te-ai deprimat la salon sau cand te-ai cantari? daca e a 2-a varianta, ciocolata nu cred ca ajuta.
eu mi-am mai facut loc prin dulapuri, ca vin aia de la charity azi. acum ar trebui sa mai fac si ordine, inainte de a aparea replacement-urile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:42 PM |
|