IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1235 1236 1237 1238 1239 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Ala80
post Jan 24 2008, 10:18 PM
Post #12361

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu sunt pasare de noapte oricum, asa ca ne potrivim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2008, 10:25 PM
Post #12362

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai tocmai. ma duc sa-l anunt ca i-am gasit.. gagica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 24 2008, 10:42 PM
Post #12363

Musafir

Si eu tocmai am terminat de vazut Prison Break. Episodul asta mi s-a parut mai fain decat precedentul.
Ma cam enerveaza netu' ca pica des.

+Quote Post
Teocris
post Jan 24 2008, 10:47 PM
Post #12364

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Papusa doarme,eu n-am somn.
Ce propuneti?Facem chef? (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2008, 10:52 PM
Post #12365

Musafir

Intrebareeeeeeeeeeee: cum invat engleza un iranian de 14 ani, venit de 2 luni in tara, cu cunostinte de romana de 2 luni si cu un unchi autoritar care vrea ca facand engleza 6 luni de zile in fiecare zi sa stie engleza foarte bine? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Eu traiesc o drama, ce dreq, cum sa-l inveti pe asta atata, cu cunostinte precare de lb romana, cu iraniana lor in care scriu cu hieroglife? Nush, credeti ca-i posibil, am promis cuiva ca ma bag in asa ceva si mergand sa discut cu unchiul in cauza, iranian si ala, m-a tratat mai mult ca pe un posibil angajat pe care nu stie sigur daca sa-l contracteze sau nu, ca el vrea rezultate imediate fiindca copilu-i destept. Sa estimez repede in cat timp o sa stie copilul perfect englezeste, dar, ia, repede acuma. Ceva de genul ca daca dupa o saptamana nu stie nush cat nu va mai pastram la revedere. Asta-i de 20 de ani in Romania si acuma vb stalcit de nu pricepi tot ce zice...eu stiu, asta micu' o fi mai breaz? E un tel nerealist? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 24 2008, 11:00 PM
Post #12366

Musafir

Walpu, e musai sa te bagi? Acum depinde cat de mult vrei sa fii tu stresata de unchi. Banuiesc ca e si un motiv financiar, dar mai bine iti iei 2 copii romani, care stiu sa scrie romaneste si-i inveti mai usor engleza.
De ce sa te legi la cap, cand nu te doare? Sau vrei sa-ti oferi provocari profesionale?

+Quote Post
angeldust
post Jan 24 2008, 11:06 PM
Post #12367

Musafir

Bai walpu...daca ti se par ciudati, atunci sa stii ca sunt sanse mari chiar sa fie ciudati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La cum te stiu io ca te implici asa cu tot sufletul si avantul am un feeling ca o sa iti scoata multi peri albi afacerea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2008, 11:11 PM
Post #12368

Musafir

walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Linisteste-te, pun pariu ca foarte binele ala inseamna sa lege doo vorbe acolo si sa inteleaga fo patru.
Ma uitam in UAE unde aproape tot omul vorbeste engleza, si copiii, ca altfel nu se-nteleg cu personalul din casa, nu ca-s ei destepti sau educati, si vorbesc si citesc pe limba asta, dar la ce mod mai mult decat primitiv. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar se intelege ce vor sa spuna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu intr-a cincea m-am carat la liceu, intr-o clasa cu avansati franceza. Eu facusem pana atunci numai engleza. Si cu o ora de meditatie particulara si una la gramada, la scoala, pe saptamana i-am ajuns intr-un trimestru pe ceilalti din urma. Si nu numai ca i-am ajuns, dar i-am si intrecut.
Deci eu as zice ca daca unchiul plateste bine sa te inhami cu odrasla asta. Cu engleza mai e si avantajul muzicii, al filmelor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edit: inca ceva: eu am invatat nemteasca numai in limba asta, profii nu scoteau un sunet in alta limba.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2008, 11:23 PM
Post #12369

Musafir

Mai, am avut senzatia ducandu-ma sa vorbesc cu el (e unchiul copilului) ca parca as fi fost in teste si plus ca m-a intrebat si daca vorbesc englezeste bine, asa sceptic, dar ce-am nene pe fata?! Desi m-a recomandat cineva, nu i-am cautat eu sau ceva de genul asta, mi-a lasat impresia de prea pretentios si nu realizeaza exact ce inseamna invatarea unei limbi straine indiferent de cate ore pe sapt. faci. Copilul nu a vazut filme sau animate prea multe, stia totusi de tom&jerry. Mi l-a laudat pe copil ca fiind exceptional, am discutat cu el, e ok, dar nu-i cine site ce. Eu cred ca e o carenta de comunicare, nu ca nu stia de Anglia, ca poate nu intelegea numele tarii rostit in romana. M-a amenintat chiar de rezultat, ca el vrea rezultate si vrea sa stie tot ce misca. Astia cred ca cu bani se cumpara tot. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Eu peste tot am fost tratata ca profesor si rugata sa fac anumite lucruri. Acuma am impresia ca sunt la o testare a capacitatilor mele de orice fel. Nu ma pot da deocamdata cu kuru' la fund ca din moment ce am acceptat sa vad care era situatia macar sa incerc inainte de a zice pas. Cat priveste banii, daca merge va fi un aport considerabil salariului meu de prof.

+Quote Post
roxanica10
post Jan 24 2008, 11:37 PM
Post #12370

Musafir

OKi Walpu! Sa ne tii la curent! E f bine ca mai castigi si tu un ban, ca mori de foame cu salariul de profesor.
Ti-am dat eu sfatul sa nu te bagi, dar cand ma gandesc la mine, imi dau seama ca-mi plac lucrurile complicate...deci la fel as fi facut si eu, sa fiu in locul tau. La mine, daca-i prea simplu, nu prezinta interes.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1235 1236 1237 1238 1239 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 01:57 AM