![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ba am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da' daca m-am apucat sa citesc am zis sa si termin...
Walpu si eu zic sa incerci si vezi tu pe parcurs in functie de cum o sa decurga lucrurile, atat cu ala micu' cat si cu unchiul. Ce e dom'le cu Grey's anatomy de face atatea victime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Am urmarit si eu vreo 2 episoade din greseala dar dupa aia mereu uitam cand e... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
noapte buna girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, nu cunosc metode pedagogice, dar ma gandesc la astia pe-aici, cum ii invata engleza pe toti de toate natiile, fara sa stie o boaba din limbile lor, si la fel, cursantii vin de la tot felul de hieroglife in loc de litere. sa mai spun ca intr-o clasa sunt arabi, indieni, chinezi, romani, rusi etc.? hai ca te descurci cumva.
a, sa va zic o faza simpatica. o cunostinta a fost la cursul de engleza si ii impartea in grupuri mai mici si ii punea sa povesteasca intre ei. ea a nimerit cu vreo 3-4 chinezoaice. dupa ce au vorbit alea vreo 5 minute, le-a rugat sa vorbeasca in engleza, ca sa inteleaga si ea. la care, ele foarte ofensate: "noi vorbeam in engleza!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noapte buna gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 25 2008, 04:27 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sau...pasarici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Walpu si eu zic sa incerci, poate reusesti sa te intelegi cu copilul chiar daca unchiul lui e dificil,daca nu iti place poti renunta. Pe langa masca asta de duritate arabii sunt destul de darnici si dupa ce "socializezi" cu ei nu mai sunt chiar asa picati din luna.Eu am lucrat mai de mult la o firma care facea servisare de programe si o dat li s-a stricat programul la o firma araba si a durat ceva pana le-am facut da' l-am reparat. Prima oara cand m-am dus la ei imi venea sa fug de acolo era o atmosfera tare ciudata asa parca de ceva ilegal. Dar cu banii au fost superok.
Apoi m-au mai chemat ca au mai avut probleme si ma obisnuisem cu ei. Probabil ca si noi ii privim oarecum ca sunt arabi si poate de aici masca asta de duritate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, ce m-am inveselit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi sefa e libera si m-am pomenit cu doua importuri pe cap. Mi-au intrat tirurile in curte si eu nu stiam ce vor de la mine, ca sefa nu mi-a zis nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum rad, dar acum juma de ora injuram de mama focului.
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna dimineata, chicas bonitas! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
walpu, go for it! macar e ceva nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Szimcsi, imi place cand esti vesela! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimi! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
binuto,eu plec pe la facultate si la nitel shopping! vorbim mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by rozy: Jan 25 2008, 12:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:49 PM |
|