![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna seara,
Am fost la aerobic ce ne-a mai frecat instructoarea, motiv bun sa nu mai mananc atatea dulciuri. Maine cred ca merg din nou la 1 ca sapt asta n-am ajuns de 2 ori. Sa aveti un week-end fain cu m. mult relax si nu cu asa multe treburi. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna, dragelor!
Eu am plecat azi cu treaba pe la pranz si la intoarcere, pe seara, am avut o cadere de calciu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce s-a mai speriat prietenul meu, noroc ca am apucat sa cobor din tramvai si ca m-a tinut el sa nu cad, caci apoi n-am mai vazut sau auzit nimic timp de vreo 5 minute, adica totul intr-o foarte mare ceata. Am avut noroc cu un nene de la o cofertarie care a venit cu un pahar cu apa si cu faptul ca s-a nimerit o asisetenta medicala langa mine si mi-a dat un calciu efervescent. Dar acum sunt bine, desi al meu tot ma doftoriceste si-mi da lapte si alte cele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma bag la un grey'a anatomy...ca sa mai vad si pe acolo lesinati, nu numai pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) de lucru se gaseste, e greu pana intri in sistem. acum se pare ca nu e cea mai buna perioada de venit incoace, se pare ca se intra in recesiune. cei mai afectati sunt, bineinteles, cei nou-veniti.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
lxn, da de unde stii ca era cadere de calciu?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pescarus, acum oricum nu putem pleca.. licenta & stuff.. dar la anul.. al meu e tare suparat de ce se intampla aici.. nu il vad multumit, impacat.. si probabil vom incerca sa plecam pe undeva. eu mai am o facultate de terminat, trebuie sa vad cum e.. oricum la "tine" o sa venim la vara sau la toamna - sa vedem acum, sa ajungem pana atunci.
lxn.. de ce n ai grija de tine? n-ai mancat, ce ai patit? e grav.. gandeste-te, daca erai, Doamne fereste, singura?? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Buna seara ladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lxn cred ca ar trebui sa-ti faci ceva analize sa vezi cu ce stai mai prost. Vreti ceva de baut? (IMG:http://www.pineknollwinery.com/images/cover_shot.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
bacardiiiiiiiiiiii, am maine examen
nu veni cu d'asteaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va mai intalniti maine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
edit: BG, ia da fuguta sa-mi confirmi numele filmului la jocul cu pricina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa.. nush (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Hai ma ca un pahar de vin rosu face bine ce naiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa ai mai multa putere de concentrare.
Kalua eu am sentimentul ca nu....se pare ca prea multe fete au programele date peste cap... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 12:35 PM |
|