![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma retrag si eu in ilustrele si vraistelev mele apartamente, sa deschid marilele teveauri si sa imi depun ilustrul cadavru la murat pe canapeaua din fata cutiei numita jeneric "somniferu` vorghitor".... see you tumorau! las lapul deschis ...
pusi, garlz! pup! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mi-am adus aminte ca nu am intins rufele.
Ma intorc imediat Sa mai bag o tura la masina? Mai bine las pe maine ca e tarziu. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
aia ultiuma ? la care am pus poza acuma? sau aia precendenta cu ciuperci? aia ultima e de vijzare, cauta un fasf good grecesc. aia cu ciupercile e halita demult! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua, filmu ala e bunb? sa il cauit adicatelea sa il adaug la colection, sau sa imi vaz de sticla, pardon, de treaba? iar nu vaz ce scriu mama lui de lap; iar nu mi-am luat inaintasii de la biurou (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... si m-o luat si somnu... da mai fa-ti femeie o pereche, sa-i ai acasa! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai daca toata lumea pleaca,ma retrag si eu,desi nu-mi este somn. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
27 de rochii?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vizionare placuta kalua si companie minunata pentru maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-as baga si eu un film ca m-ati innebunit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
buey, nu kalua merge la film, ci io!
adica, poate merge si kalua, dar de asta io spuneam ca merg. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) auziti, sa nu radeti de mine, dar pun si io o intrebare: cine e Mr. Precious asta? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deja ma simt mai bine, dupa atatea bunatati ce am mancat, BG si Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, lapte beau, o cana pe zi, branza, iaurt si smantana, o data pe luna. Nu prea sunt fan, desi stiu ca ar cam trebui. Momentan am luat complexul ala de 3 vitamine de la wallmark, poate or fi bune. Fetele mele, va tzuc si pe maine, somn usor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pesca vorbesti de Mr. G? Daca da, e google (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lxn (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Vizionare placuta si somn odihnitor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci my precious este o fraza din stapanu' inelelor.
iar my precious mr g este, in ciuda aparentelor sexy, dl google care browseaza cu spor forumu' si bataita pentru cine s-a gandit la alt fel de g (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aha, multzam de lamuriri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
forte, npoi suntem niste duamne. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 26 2008, 01:35 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:57 PM |
|