![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
mai fetele, am servit si eu un pahar de vin, e voie? desi...am aparut cam tarzior, se pare ca au cam plecat fetele la somnuc.
Lnx, o linguritza de zahar e f. buna la crize de genul asta...am avut si eu de vreo 2 ori si din acelasi motiv, stres si oboseala f. mare. Fetelor m-ati innebunit cu pozele astea asa de faine, si de vin si de mancaruri. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) hihihihi nici eu nu stiam cine e, Mr. G, merci de lamuriri |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt la munca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
La mine iar au inceput visele urate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce ai visat? Eu am visat ca a venit vara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai am visat ca ma urmareau arabii si eram in Bucuresti,incercam sa ma ascund de ei dar eram in imposibiliate de a ma misca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si apoi am visat ceva legat de droguri si mi-au spus fetele ca eram tare agitata in somn. Vis fain ala cu vara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa "cosmar" as vrea si eu:D |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici! Szi, la Buc e soare si frumos.
Philia, am impresia ca in perioada asta esti un pic agitata din cauza examenelor, asa ca-i firesc ca visele tale sa nu fie din cele mai faine. Io fusei aseara in Becker Brau Live Music cu colegii de serviciu si al meu sot. Ne-am distrat pe ciste. Am baut impreuna (eu si al meu) aproape 1 m de bere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu am preferat-o pe cea nefiltrata si ma bucur ca nu m-am pilit dupa 2 halbe si 1/2. Fuse o seara misto si ma bucur c-am mai iesit si noi in club. Va pup! Lxn, am patit-o si eu o data, tot intr-un mijloc de transport in comun. Pe vremea aia eram grasunica. Important e sa te hranesti sanatos. Divi, fiecare are impresia ca un anumit Ca de la firma X, e cel care se asimileaza (depinde cui vor sa faca publicitate). Personal, cred ca depinde de fiecare organism. Eu mi-am luat Ca ionic si Biocalciu. De la Biocalciu, m-am ingrasat in 4 zile, 2 kg, asa ca m-am lasat de el. Cel ionic, are gus de mentosana. Mai mult imi ramane printre dinti. Daca se asimileaza ori ba, n-am de unde sa stiu, ca intotdeauna am fost la limita inferioara cu Ca. Nu prea iubesc eu lactatele si asta ar fi un motiv. This post has been edited by roxanica10: Jan 26 2008, 11:10 AM |
|
|
![]()
|
|
Rox si eu m-am gandit la asta,dar eu tot am cosmaruri de prin noiembrie.
Si in afara de asta,la 20 de ani aproape,am prins frica sa dorm singura in camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In vacanta de iarna,de 3 ori nu a dormit mama-mea cu mine si nu iti spun ca am dormit 4 ore adunat in noptile alea. Nush ce mama naiba se intampla cu mine... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Numa cand sunt obosita franta dorm faa sa stiu nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, incearca sa mergi la biserica. Poate te mai linistesti. Sa stii c-am avut si eu o perioada cu teama asta de a dormi singura. Aveam impresia ca mai sunt si alte entitati cu mine in casa. Dar m-am rugat si am depasit aceasta teama.
|
|
|
![]()
|
|
As incrca,dar parca eu sunt cam atee...Adica,eu cred ca exista ceva mai presus de noi,dar parca nu cred in Biserica si in popi.O sa incerc sa fac o rugaciune in fiecare seara.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
oooooo fobii, fobii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) facem o lista? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
neataaaaaa azi GATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC! ah, de cand nu m-am mai desfasurat la bucatarie.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:47 PM |
|