IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1247 1248 1249 1250 1251 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
3A
post Jan 26 2008, 05:52 AM
Post #12481

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

mai fetele, am servit si eu un pahar de vin, e voie? desi...am aparut cam tarzior, se pare ca au cam plecat fetele la somnuc.

Lnx, o linguritza de zahar e f. buna la crize de genul asta...am avut si eu de vreo 2 ori si din acelasi motiv, stres si oboseala f. mare.

Fetelor m-ati innebunit cu pozele astea asa de faine, si de vin si de mancaruri.

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

hihihihi nici eu nu stiam cine e, Mr. G, merci de lamuriri
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 26 2008, 10:28 AM
Post #12482

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu sunt la munca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2008, 10:36 AM
Post #12483

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
La mine iar au inceput visele urate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 26 2008, 10:55 AM
Post #12484

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Ce ai visat? Eu am visat ca a venit vara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2008, 11:01 AM
Post #12485

V.I.P.

Pai am visat ca ma urmareau arabii si eram in Bucuresti,incercam sa ma ascund de ei dar eram in imposibiliate de a ma misca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si apoi am visat ceva legat de droguri si mi-au spus fetele ca eram tare agitata in somn.
Vis fain ala cu vara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa "cosmar" as vrea si eu:D

+Quote Post
roxanica10
post Jan 26 2008, 11:06 AM
Post #12486

Musafir

Neata gagici! Szi, la Buc e soare si frumos.
Philia, am impresia ca in perioada asta esti un pic agitata din cauza examenelor, asa ca-i firesc ca visele tale sa nu fie din cele mai faine.
Io fusei aseara in Becker Brau Live Music cu colegii de serviciu si al meu sot. Ne-am distrat pe ciste. Am baut impreuna (eu si al meu) aproape 1 m de bere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu am preferat-o pe cea nefiltrata si ma bucur ca nu m-am pilit dupa 2 halbe si 1/2. Fuse o seara misto si ma bucur c-am mai iesit si noi in club.
Va pup!
Lxn, am patit-o si eu o data, tot intr-un mijloc de transport in comun. Pe vremea aia eram grasunica. Important e sa te hranesti sanatos.
Divi, fiecare are impresia ca un anumit Ca de la firma X, e cel care se asimileaza (depinde cui vor sa faca publicitate). Personal, cred ca depinde de fiecare organism. Eu mi-am luat Ca ionic si Biocalciu. De la Biocalciu, m-am ingrasat in 4 zile, 2 kg, asa ca m-am lasat de el. Cel ionic, are gus de mentosana. Mai mult imi ramane printre dinti. Daca se asimileaza ori ba, n-am de unde sa stiu, ca intotdeauna am fost la limita inferioara cu Ca. Nu prea iubesc eu lactatele si asta ar fi un motiv.

This post has been edited by roxanica10: Jan 26 2008, 11:10 AM

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2008, 11:09 AM
Post #12487

V.I.P.

Rox si eu m-am gandit la asta,dar eu tot am cosmaruri de prin noiembrie.
Si in afara de asta,la 20 de ani aproape,am prins frica sa dorm singura in camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In vacanta de iarna,de 3 ori nu a dormit mama-mea cu mine si nu iti spun ca am dormit 4 ore adunat in noptile alea.
Nush ce mama naiba se intampla cu mine... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Numa cand sunt obosita franta dorm faa sa stiu nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 26 2008, 11:14 AM
Post #12488

Musafir

Philia, incearca sa mergi la biserica. Poate te mai linistesti. Sa stii c-am avut si eu o perioada cu teama asta de a dormi singura. Aveam impresia ca mai sunt si alte entitati cu mine in casa. Dar m-am rugat si am depasit aceasta teama.

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2008, 11:16 AM
Post #12489

V.I.P.

As incrca,dar parca eu sunt cam atee...Adica,eu cred ca exista ceva mai presus de noi,dar parca nu cred in Biserica si in popi.O sa incerc sa fac o rugaciune in fiecare seara.

+Quote Post
fortelady
post Jan 26 2008, 11:19 AM
Post #12490

Musafir

oooooo fobii, fobii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) facem o lista? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
neataaaaaa azi GATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC! ah, de cand nu m-am mai desfasurat la bucatarie....

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1247 1248 1249 1250 1251 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 07:47 PM