IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1249 1250 1251 1252 1253 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Jan 26 2008, 12:24 PM
Post #12501

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jan 26 2008, 11:31 AM) *
Si salata de naut si placinta cu pui sunt super. Pe Marbella o vad din ce in ce mai rar in zona si atunci la concursul despre filme.

sa vad ce retete interesante gasesc pe internet, sa ne ajunga mancarea pana luni-marti... ca mai mult, nu mai mananca nimeni.
unde scrie faza cu plata dublu daca lucrezi in weekend? ca nu e in codul muncii si nici in contractul colectiv de munca, cel putin eu nu-mi aduc aminte sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da'ma intereseaza la maxim ca na, baietii mei mai vin la munca in weekend sau fac ore suplimentare.
acum ma duc sa ma imbrac sa cobor la piata pentru ultimele ingrediente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jan 26 2008, 12:44 PM
Post #12502

Musafir

Neata iubitele!
Eu am dormit pana la 11:30 (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Nu stiu ce-i cu mine, dar cand sunt la al meu dorm vreo 11 ore, cred ca-i aerul de vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum sunt trista ca nu mi-am luat la mine mai multe episoade din Grey's Anatomy, ca le-am terminat ieri pe cele luate si acum, vreau nu vreau, trebuie sa ma apuc de invatat, ca sa nu sed dejaba. Triiiist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

E o zi frumoasa azi, sa va bucurati de soare si de weekend (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 26 2008, 12:46 PM
Post #12503

Musafir

am facut si eu ochi intr-un tarziu! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
nu mai tin minte nik din ce am citit aseara (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 26 2008, 12:48 PM
Post #12504

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata. Pe mine o vrut s ama trezeasca vecinii cu bocanituri de pe la 8. Da` nu m-am dat jos din pat. Acu am un cap cit China.

+Quote Post
roxanica10
post Jan 26 2008, 01:00 PM
Post #12505

Musafir

Forte, eu am facut de Craciun o salata de naut f gustoasa (m-am inspirat de la Kalua si-am mai adaugat/scos cate ceva): naut fiert, mazare fiarta, castraveti murati, gogosari murati, pui rotisat si maioneza (indoita cu iaurt 0,1%).
Cat priveste codul muncii, eu asa am auzit-o pe HR-ul de la noi. O mai intreb o data luni, ca poate s-or mai fi schimbat legile de atunci.
Neata fetelor care s-au trezit mai tarziu!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 26 2008, 01:33 PM
Post #12506

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Roxi, 2 sambete pe luna. Cat despre plata.... lucrez in Romania, la patron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 26 2008, 02:00 PM
Post #12507

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata... ma duc sa imi termin cafeaua. Nu am chef de nimic azi. Se poate doar... sa zac?!

+Quote Post
lxn
post Jan 26 2008, 02:04 PM
Post #12508

Musafir

Te inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De o ora jumate zic ca ma apuc de treaba, de invatat si nu poci deloc. Am chef de orice altceva, numai de asta nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 26 2008, 02:09 PM
Post #12509

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Daca tot vorbeati de somn, eu invat foarte bine noaptea, asa ca programul meu de somn se apropie undeva de domeniul stiinfico-fantasticului..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si nu va spun ca eu la aproape 21 de ani, inca trebuie sa dorm cu ceva in brate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prietenele mele se amuza cand dorm la ele si le fur un maimutoi, pe care il mangai, ma joc cu el, dorm cu el...Deh sunt o persoana foarte dragastoasa..Bine, dar nu dorm intotdeauna cu maimutoiul.....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 26 2008, 02:10 PM
Post #12510

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lexie, iesi la o plimbarica! E asa fain afara.
Eu mi-am chinuit aspiratorul de cum m-am trezit.Am facut un mic shopping de mancare. Am stabilit o iesire mai pe seara, ca face tata socru papa bun. Acum am de intins rufele.
Pentru pranz ma gandesc sa pregatesc o pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1249 1250 1251 1252 1253 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 01:51 PM