![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si salata de naut si placinta cu pui sunt super. Pe Marbella o vad din ce in ce mai rar in zona si atunci la concursul despre filme. sa vad ce retete interesante gasesc pe internet, sa ne ajunga mancarea pana luni-marti... ca mai mult, nu mai mananca nimeni. unde scrie faza cu plata dublu daca lucrezi in weekend? ca nu e in codul muncii si nici in contractul colectiv de munca, cel putin eu nu-mi aduc aminte sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da'ma intereseaza la maxim ca na, baietii mei mai vin la munca in weekend sau fac ore suplimentare. acum ma duc sa ma imbrac sa cobor la piata pentru ultimele ingrediente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata iubitele!
Eu am dormit pana la 11:30 (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Nu stiu ce-i cu mine, dar cand sunt la al meu dorm vreo 11 ore, cred ca-i aerul de vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum sunt trista ca nu mi-am luat la mine mai multe episoade din Grey's Anatomy, ca le-am terminat ieri pe cele luate si acum, vreau nu vreau, trebuie sa ma apuc de invatat, ca sa nu sed dejaba. Triiiist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E o zi frumoasa azi, sa va bucurati de soare si de weekend (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am facut si eu ochi intr-un tarziu! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
nu mai tin minte nik din ce am citit aseara (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata. Pe mine o vrut s ama trezeasca vecinii cu bocanituri de pe la 8. Da` nu m-am dat jos din pat. Acu am un cap cit China.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, eu am facut de Craciun o salata de naut f gustoasa (m-am inspirat de la Kalua si-am mai adaugat/scos cate ceva): naut fiert, mazare fiarta, castraveti murati, gogosari murati, pui rotisat si maioneza (indoita cu iaurt 0,1%).
Cat priveste codul muncii, eu asa am auzit-o pe HR-ul de la noi. O mai intreb o data luni, ca poate s-or mai fi schimbat legile de atunci. Neata fetelor care s-au trezit mai tarziu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Roxi, 2 sambete pe luna. Cat despre plata.... lucrez in Romania, la patron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata... ma duc sa imi termin cafeaua. Nu am chef de nimic azi. Se poate doar... sa zac?!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De o ora jumate zic ca ma apuc de treaba, de invatat si nu poci deloc. Am chef de orice altceva, numai de asta nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca tot vorbeati de somn, eu invat foarte bine noaptea, asa ca programul meu de somn se apropie undeva de domeniul stiinfico-fantasticului..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si nu va spun ca eu la aproape 21 de ani, inca trebuie sa dorm cu ceva in brate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prietenele mele se amuza cand dorm la ele si le fur un maimutoi, pe care il mangai, ma joc cu el, dorm cu el...Deh sunt o persoana foarte dragastoasa..Bine, dar nu dorm intotdeauna cu maimutoiul.....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lexie, iesi la o plimbarica! E asa fain afara.
Eu mi-am chinuit aspiratorul de cum m-am trezit.Am facut un mic shopping de mancare. Am stabilit o iesire mai pe seara, ca face tata socru papa bun. Acum am de intins rufele. Pentru pranz ma gandesc sa pregatesc o pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:51 PM |
|