![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
sweet, ma apuca uneori, cam o data pe luna asa un chef de curatenieeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) aproape ca plang daca intervine ceva sau cineva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
bre...asta are full price pe el si full options (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) i hope so.. sa vedem ce-o iesi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asa repede, Fluturel? Vad ca nu pierzi timpul cu optiunile!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Merge reactia aia, merge! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hai zi acum, confeseaza-te! Cum l-ai agatat? Promit ca ramane intre noi!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 26 2008, 04:36 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu m-am mai uitat la film aseara, ca mi s-a rupt filmul inainte de 9:30. o fi fost de la vin. dar, am facut curatenie aseara, nu asa ca fluturel, dar azi ma am sa sterg praful si sa bag la spalat. a, si mancare, of course. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
da, intre noi si restul lumii care citeste aici nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
noi ne cunoastem de vreo 2 ani, dar nu ne dam seama de unde ne cunoastem si cum am ajuns sa ne cunoastem. l-am agatat cu sarmul si delicatetea mea care este (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mana aia de la avatar e a ta? Imi aminteste de o scena din Titanic, daca stii care..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hai ca te-am incoltit tau de tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deh..efectul invatatului.. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu eu scena, stiu eu scenaaaa! Da, ramane intre noi... 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sweet, si eu imi mangai catelusul... si vacuta... si iepurele (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bine, nu exagerat, cam 30 secunde pe zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I can be rescued... but you are hopeless (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Forte, ganganii si praf? Whyyyy?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
da, este mana mea. e dintr-un cantonament de la pitesti. ce ne mai distram (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
mi-a zis cineva ca ar semana cu o scena din twin peaks (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) apropo de ganganii si alte balarii din plusuri, am citit mai demult un articol despre asta. si chiar exista ganganiute multe care misuna prin minunatiile de jucarele de plus, daca nu-s scuturate de praf si nu-s spalate la 4-6 luni (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De ce ne stricati noua, plusareselor, visurile? Sadic, de-a dreptul sadic! Plusurile mele's spalate si vaccinate, da? Nu bate praful pe dansele, da? Nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Twin Peaks? Neehh...mai vizioneaza o data Titanic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acarieni sau ce drq? Astia am inteles ca se gasesc in asternutul de pat, covoare, mobile etc... |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu din titanic am crezut ca e de cand am vazut o
ce mi a placut filmul (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) am vazut azi niste plusuri in oras ca tot veni vb de ele sa le cumpar nu alta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:55 AM |
|