![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai nu mai suport...acarienii ne omoara, e-urile ne omoara, salata ucigasa crescuta artificial ne omoara, aerul poluat ne omoara, tot ne omoara si ne dauneaza la sanatate in ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana mea...ma mir cum draku mai traim totusi?
Deunazi mancam si eu cu cineva si la un moment dat mi-a scapat cutitul pe jos. Foarte calma...l-am luat de pe jos si am continuat sa imi fac soldatei fara sa ma sinchisesc sa sterg cutitul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu pot sa va descriu ce a urmat...dupa socul intial si ochii scosi din orbite,....... dezgust si frustrare, incercari de a-mi lua cutitul cu forta din mana, ameninatari de genul "Nu esti normala...nu pot sa cred...o sa te imbolnavesti de septicemieeeee!!!Cristoase!!". Eu eram foarte calma si chiar nu intelegeam ce se intampla "Lasa draku ca nu mor, wtf? am mancat eu si nisip la viata mea" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu zic ca asa ne facem anticorpi; daca pe jos nu era murdar, e ok. Imi spunea cineva de o mama cu un copil bolnav, care fierbea tot, ii spala fructele cu mare grija etc....totul in exces. Si cineva, la care venise la consultatie, a scapat intentionat un mar pe jos si i l-a oferit copilului. Mama n-a mai avut ce sa zica.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De acord cu anjelu` ... cum naiba mai traim? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Helo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bai,eu mor cu curatenia asta exagerata.Am o colega de palier cu care ma intalnesc de cate ori ma duc la baie.Pur si simplu i s-au decolorat palmele de la atata frecat.Am analizat-o cu colegele si am observat ca ea consuma un sapun in 3 zile (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Eu sunt cam ca Anjel,ei si ec daca a mai cazut pe jos,ce daca nu m-am spalat ep maini dupa ce am stat la pc.....Mai devreme sau mai tarziu tot o sa mor (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Bai io am avut o zi de foarte ciudata,cam naspa..
Ma scol io pe la 11 jumate..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,ma duc la piata..si ma enerverzzzzzz.Am vrut si io sa imi cumpar banane..bun ma duc la taraba cu banae imi da nenea fructele si ii dau banii..(costau 6,6 ron)..Ii da 10 ron si ma uit in portofel daca am ceva marunt ca sa-mi dea rest exact..La care asta..imi arata 1 leu si zice..ce faceti domnisoara costa 6,6 lei!Mi s-a pus patttttttaaaaa!Ii dadusem clar 10 lei pentru ca decat bancnote dastea avem in portofel. El nu si nu ca i-am dat 1 leu!!!Io nu ca v-am dat 10!Aia din jurul lui de la piata au inceput sa sara in aparare..Simteam ca explodez..pana la urma mi-am luat fructele si am plecta ca nu mai aveam chef sa ma tiganesc cu el ca deja incepuse lumea sa se opreasca in piata,am pierdut 10 lei dar pe acolo nu mai dau. Apoi vin acasa nervoasa.Am scos de la congelatior o punga in care credeam ca e carne de vita,am lasat-o la dezghetat si am plecat in oras..Am ajuns acu pe seara acasa si am vazut ca in punga erau de fapt ardei copti si congelati .. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Nu mi-am dat seama la incepu pentru ca aratau exact cum arata carnea de vita inghetata.Io stiind ca am un pachet de carne de viat la congelator nu m-am gandit ca poate sa fie altceva(Io nu stiam ca intre timp sormea gatise carnea aia cand am fost io plecata saptamana trecuta si cumparase niste ardei,i-a copt si i-a bagat la congelator.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Ziua inca nu s-a terminat,io sunt flamanda am scos un pachet de carne de porc(sper sa fie chiar carne de data asta)..si astept sa se dezghete sa o bag la cuptor.. Astept sa vad ce ma mai asteapta maine.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, una e sa fii curat si sa acorzi atentie sanatii si alta e sa fii obsedat... io imi iubesc acarienii, la mine is declarati specie protejata de lege.
Legea mea. Fanta, ce ti s-a intimplat tie se intimpla frecvent la craiova; in "piata mare" aia de la tarabe sar si la bataie, nu se multumesc numai sa te injure! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
acarienii nu omoara breeee lipsa lor mai degraba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, uite d-aia trebuie sa punem etichete la pachetele. Maica-mea asa face. Eu am un frigider amarat cu un amarat de congelator in care se gasesc: inghetata conforma, mazare congelata si un pachet de carne. Deci nu prea am cum sa le confund.
Asta cu piata, mi se pare marlanie. In ultima vreme iau fructele de la Billa si-s f multumita. Mi le cantaresc singura, le aleg eu. Di, am o colega, care se spala pe maini cate 2 min, pe ceas. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bre si io ma spal,dar unii exegereaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buai..nu mai vorbiti de asta, ca eu intru in categoria lor!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca ma spal pe maini de zeci de ori, stau cate o ora in baie pe putin, daca scap ceva pe jos, la gunoi claaar, sunt cam obsedata in general!
Philia, aveti baie la comun? Asta e un motiv pentru care nu as putea sa stau la camin..cand vad ce mizerie e acolo, par si cand ma gandesc ca fac baie intr-un loc in care fac zeci de persoane si cine stie ce or fi mai avand sau cat de nespalati sunt, ma apuca toate cosmarurile!! Cred ca as face Doamne fereste hepatita sau altele!! Mda..intr-adevar sunt o obsedata..si sclifosita pe deasupra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 26 2008, 07:54 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:54 AM |
|