![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mm...e nasol ca e si clubul departe....si era bine la dus sa ma duc cu cineva cu masina,ca asa taxiu dus- intors mi-ar lua vreo 50 lei.si ma doare sufletu meu de studenta sarmana sa arunc atatia bani numa pe taxiu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pai clar, nici nu m-am gandit la taxi...ca ala e ca un lux, desi n-ar trebui, dar aia e alta poveste.
Nici macar cu masina, daca ai avea nu ar merita sa mergi (nu stiu in ce oras esti, dar eu in Bucuresti n-as conduce nici sa ma impusti) Asa ca nu mai bine iti faci tu programelul tau?! Si suna ei cand or face aranjamentele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
ce facusi Roxy? sper ca au sunat oamenii aia si ai plecat la club (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
plec si eu cu fetele la film (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si cu mine cine mai bea pe aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am terminat de gatit, bucataria arata ca dupa cutremur, da' fac curat maine dimineata. m-as vopsi la par, da' am rufe puse la uscat in baie. si cum la mine "vopsesc parul"este sinonim cu "pictez baia, chiuveta, peretii si juma' de casa" mai bine ma abtin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Beau eu un pahar... pe fuga! Cu ce ne rasfatam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Vaaai Lxn...vrei sa imi dai cosmaruri la noapte?!?!?! asa ceva se formeaza din pielea mea?!?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Am gasit poza cu pricina!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu seamana cu a lui Fluturel? Desi nu stiu daca e vorba de aceeasi ipostaza. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://www.filmsite.org/filmfotos/titanic10.jpg) nu, nu, nu este vorba de aceeasi ipostaza, plus ca a mea e mai naturela, da? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sweet, si eu cand am vazut poza Fluturas-ului am zis ca din Titan s-a inspirat. No doubt! Fanny, tu deja nu mai consideri sambata si duminica zile de weekend. Vad si un avantaj in aceasta: poti sa mergi la cumparaturi in timpul saptamani, cand sunt magazinele goale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . bre, n-am vazut titanicu` decat o data, eram clasa a 5-a ori a 6-a, dar imi amintesc ca si-o trageau aia de zor intr-o masina bengoasa (pentru perioada aia) si parca era sa-i prinda unu... doar ce-am venit din oras cu noul meu...concubin (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cum zice var-miu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai plec nicaieri.pana la urma...ala cu care trebuia sa merg are treaba cica..si acu se plange prietena lui la mine ca n-are cu cine sa se duca.mm..poi daca zicea mai devreme..ma urneam.acum..sanatate!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
rozel, lasa stai aici sa mai bem un pahareeeel, sa ne veselim niteeeel (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
mai de corazon asa, dar v-am zis ca m-am indragostit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
beau si eu un paharel cu voi fetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
ca dupa ma duc sa dau jos din acarieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cre' ca ma duc sa dorm.
am dormit eu ce am dormit azi noapte, da' am de recuperat din zilele trecute. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:15 AM |