IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1256 1257 1258 1259 1260 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Jan 26 2008, 09:10 PM
Post #12571

Musafir

mm...e nasol ca e si clubul departe....si era bine la dus sa ma duc cu cineva cu masina,ca asa taxiu dus- intors mi-ar lua vreo 50 lei.si ma doare sufletu meu de studenta sarmana sa arunc atatia bani numa pe taxiu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post Jan 26 2008, 09:21 PM
Post #12572

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Pai clar, nici nu m-am gandit la taxi...ca ala e ca un lux, desi n-ar trebui, dar aia e alta poveste.

Nici macar cu masina, daca ai avea nu ar merita sa mergi (nu stiu in ce oras esti, dar eu in Bucuresti n-as conduce nici sa ma impusti)

Asa ca nu mai bine iti faci tu programelul tau?! Si suna ei cand or face aranjamentele.

+Quote Post
3A
post Jan 26 2008, 10:05 PM
Post #12573

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

ce facusi Roxy? sper ca au sunat oamenii aia si ai plecat la club (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

plec si eu cu fetele la film
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 26 2008, 10:12 PM
Post #12574

Musafir

si cu mine cine mai bea pe aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am terminat de gatit, bucataria arata ca dupa cutremur, da' fac curat maine dimineata.
m-as vopsi la par, da' am rufe puse la uscat in baie. si cum la mine "vopsesc parul"este sinonim cu "pictez baia, chiuveta, peretii si juma' de casa" mai bine ma abtin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 26 2008, 10:18 PM
Post #12575

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Beau eu un pahar... pe fuga! Cu ce ne rasfatam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 26 2008, 10:19 PM
Post #12576

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(sweet_girl @ Jan 26 2008, 06:11 PM) *
Vaaai Lxn...vrei sa imi dai cosmaruri la noapte?!?!?! asa ceva se formeaza din pielea mea?!?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Am gasit poza cu pricina!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nu seamana cu a lui Fluturel? Desi nu stiu daca e vorba de aceeasi ipostaza. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://www.filmsite.org/filmfotos/titanic10.jpg)

nu, nu, nu este vorba de aceeasi ipostaza, plus ca a mea e mai naturela, da? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

QUOTE(roxanica10 @ Jan 26 2008, 06:17 PM) *
Sweet, si eu cand am vazut poza Fluturas-ului am zis ca din Titan s-a inspirat. No doubt!
Fanny, tu deja nu mai consideri sambata si duminica zile de weekend. Vad si un avantaj in aceasta: poti sa mergi la cumparaturi in timpul saptamani, cand sunt magazinele goale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

bre, n-am vazut titanicu` decat o data, eram clasa a 5-a ori a 6-a, dar imi amintesc ca si-o trageau aia de zor intr-o masina bengoasa (pentru perioada aia) si parca era sa-i prinda unu...

doar ce-am venit din oras cu noul meu...concubin (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cum zice var-miu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 26 2008, 10:22 PM
Post #12577

Musafir

nu mai plec nicaieri.pana la urma...ala cu care trebuia sa merg are treaba cica..si acu se plange prietena lui la mine ca n-are cu cine sa se duca.mm..poi daca zicea mai devreme..ma urneam.acum..sanatate!

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 26 2008, 10:28 PM
Post #12578

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

rozel, lasa stai aici sa mai bem un pahareeeel, sa ne veselim niteeeel (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

mai de corazon asa, dar v-am zis ca m-am indragostit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 26 2008, 11:23 PM
Post #12579

Musafir

beau si eu un paharel cu voi fetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

ca dupa ma duc sa dau jos din acarieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 26 2008, 11:52 PM
Post #12580

Musafir

eu cre' ca ma duc sa dorm.
am dormit eu ce am dormit azi noapte, da' am de recuperat din zilele trecute.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1256 1257 1258 1259 1260 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 12:15 AM