![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am dat gata 6 episoade din Grey's si acum ma bag la somn, ca maine e zi de infulecat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Il sarbatorim pe tata, asa ca trebuie sa fiu odihnita (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Noapte fainaaa... si fara acarieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trolli pot fi incadrati in categoria acarieni?
http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=3423 m-am stricat de ris... acu ma duc s abag un ochi in teveu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma uit pe acasa la concert Rbd asa de mult imi plac concertele lor
ma trag la barlog (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
divi, fan rebede! asta chiar nu am stiut-o.
Dar pun pariu ca nu stiti ce muzici imi plac mie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ce au di RBD?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Si io-s fana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,am fost si la concert.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In alta ordine de idei pana acu am scris la licenta lu' prietenu' meu ca el obosise,si din moment ce face studiu de caz pe firma la care lucrez io mai bine scriu eu decat sa dictez.Mi-am amintit de vremea studentiei.. Acu ma bag la somnic ca maine mai bagam o tura. Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata all!Am reusit sa fiu cea mai matinala! Beau (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) si ma bag la invatat,ca cica e sesiune....off.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) bafta !
...si mai fac si o varsta "venerabila" azi.... (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) ...chiar nu era momentul acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani si sa ne traiesti!!! Si sa iei toate examenele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si daca tot ai de invatat in perioada asta, ne adaptam momentului: (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/is_it_a_book_or_a_cake.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal fetele acum m am trezit nici macar n am fost la baie ca am intrat direct pe net clar sunt dependenta
da sunt fan RBD si o recunosc nu stiu de ce dar muzica lor transmite ceva asta daca asculti versurile, de la sora mea m am molipsit ma uitam si la filmul cu ei cand era la tv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tks Fanny,gustos tortul (cred)... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da,integralista o sa fiu...daca nu stu`,ii dau la prof o bombonica sa ii treaca supararea...ii zic ca nu am avut timp sa invat...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ( nu mai zic de chef)...pup si o zi buna!
Neata Divi!Si eu ma uitam la RBD asta-vara,imi placeau gagiciile si tipu` brunet...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si unele melodii sunt ...asa,dansante si atat...cred ca succesu` se datoreaza look-ului lor,un pic de talent...si muuuult noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) off,fac orice,numai sa nu mai citesc inca o fraza din carte.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la ce ai examen, scumpo?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:20 AM |
|