![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata!
as manca 10 troturi acum!!! is deprimataaa ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
tot de aia....
da nu e deprimare....e scarba mai mult.... sa vad cum decurge si sapt asta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata... imi cad ochii in gura!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
neataaaaaaaa eu azi trag chiulu muahahahaha
ce fain e cand stii ca toata lumea munceste si tu stai acasa..e dubla satisfactie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
marcelo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maseur ofer masaj anticelulitic, relaxare si intretinere cu uleiuri naturale si muzica de relaxare la domiciliul d-voastra.Cer si ofer seriozitate.Detalii la EDITAT (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
This post has been edited by Maàt: Jan 28 2008, 11:24 AM
Reason for edit: RACOLARE CLIENTI ; BAN
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragelor!
Multumesc tuturor dulcetelor pentru urari, i le-am transmis lui tata si v-a multumit, rosind (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am promis ca va dau cate o bucatica de prajitura buna facuta de mama, asadar, poftiti: miam miam (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimineata! eu m-am trezit cu asa o greata...si doar n-am mancat nik nasol aseara (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
binuto,tre sa-i vii de hac cumva lu nenea ala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sunt multumita...nu mi-a mai curs apa pe jos in timpul noptii....am gasit un lighean mai mare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am un intreg arsenal langa calorifer:un castron mic,un alt castron de 3ori cat ala mic,o oala un pic mai mare decat castronul,si un lighean cat oala si castronu la un loc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
buna
long time. no see (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sweety, la facultatea la care merg io se dau unele examene pe parti.. aka.. un examen are vreo 2 3 4 5 6 7 8 parti, depinde de profesor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [teorie din legi, din cursuri, formule, laborator, probleme..] lxn, acum m-am prins ce era cu atatea bunatati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sanatate si din partea mea! ma duc sa dorm putin.. ca am avut exam de dimi si parca.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 09:08 AM |
|