![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, e si luni, poate de aia e mai acut sentimentul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rozy, vecinii tai seamana cu cei din blocul de vis-a-vis de la noi. Atarna in copaci tot felul de obiecte de lenjerie. Noi cand ne-am luat masina, in prima saptamana, ne-am trezit pe capota cu oase de peste, bucati de carne care au fost aruncate atat de sus...ca deja se indoise un pic capota. Serios?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doamne, ce oameni! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Meg, putin ciudat, din cate inteleg eu la ora asta..Dam si noi pe parti, dar materia de curs si partea de seminar. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si muulte proiecte, unele conditionand chiar intrarea la examen. Si cam atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, tu esti de admirat ca reusesti sa te descurci cu amandoua, mai ales ca esti si licenta cred la una, nu? Eu sunt fericita ca am mai scapat de unul... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu e mai acut... e la fel...
in weekend am aflat ca nu mai am voie sa conduc nici masina.... soferul a plecat in spania vreo sapt. si mi-a zis ca a zis sefu ca o sa o conduca numai colega mea...pt ca eu in mod deosebit nu am voie sa ma mai ating de masina... eu una nu-mi vad viitorul prea indepartat aici... da mi-e scarba de ei si de toti. eu nu pot sa inteleg de ce nu mi se spune mie ce au de spus si spun altora ca sa-mi transmita....dar ma rog... asta e.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
rozy, poate daca ai construi un apeduct...... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau as putea sa dau o gaura in podea sa se duca apa direct la subsol (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) been there,done that! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da' de ce nu ai voie sa te atingi de masina??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
i don't have any f....ing idea!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
uh,am mai scapat de un examen...sper la un 10-ar,daca nu,9,asta e...bun s-ala decat sa fie intors(6) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) va pup...si va urez in continuare o zi extra!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bravo, Empty! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, omul asta care iti face tie zile fripte e un coleg sau e seful tau? Ar trebui sa te apuci sa-ti depui cv-uri, ca din cate stiu, sunt destul de cautati proiectantii. Sau cel putin asa e in tara. Mai stiu ca si programatorii sunt ff cautati. Firma la care lucreaza Mr. roxanica angajeaza nu mai putin de 180. Oare unde i-or gasi?
Sweet, te-ai descurcat la examen? Felicitari EmptyG! Io is la serviciu, dar nu prea am chef de trebi....dar noroc ca ele nu ma intreaba de chef, ci trag de mine, ca trebuie facute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:11 AM |
|