![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
M-am uitat zice 70->120mgr % ml ser . E aproape de limita superioara poate o fii mancat dulciuri cu o zi inainte de analize. Mai bine sa si le mai faca o data am mai auzit cazuri cand a 2-a analiza a iesit mai mica ca prima. Sa mai intrebe un doctor ca la noi sunt tare panicati si nepriceputi uneori medici de familie.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata tortu...nu e el prea aspectuos...dar sper macar sa fie gustos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, e a doua oara. Prima oara i-a iesit mai mica.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, e cam mare...dar vorba fetelor, depinde si de momentul in care si-a luat-o.
Rozy, fa-i o poza sa ne infruptam si noi 'virtual' din el. This post has been edited by roxanica10: Jan 28 2008, 05:09 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acum eu stiu ca doar daca depaseste limita sup sau inferioara e o problema.Se mai face o analiza glicemie provocata care e mai edificatoare.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxi,as face dar n-am cu ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E vorba de sora mea, a zis doctora ca e cam mult 112. Si vrea sa o trimita pentru investigatii mai amanuntite. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-am uitat pe analizele mele si limitele sunt 75-115. Glicemia sorei tale se apropie de limita de sus, deci ar fi bine s-o rareasca cu alimentele care ridica glicemia. Pericol mare, insa, nu mi se pare. atata timp cat isi supravegheaza alimentatia, n-ar trebui sa fie probleme. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc, fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si mie mi-a iesit la analiza glicemia un pic mai mare!! a zis doctorita ca-s bine hranita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar a mai zis ca si de las stres mai poate creste!! sau asa ceva... nu oiseau??? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu aveai glicemia peste limita...oricum..cu siguranta era mai mare ca a mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:12 PM |
|