![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
depinde cat dulce mancati seara
eu odata am mancat o ciocolata si a doua zi cand am facut analiza aveam 100 (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la noi la serviciu au venit odata niste asistente la un program gratuit de testare a glicemiei. Lumea s-a ingramadit la control, iar asistentele nu conteneau sa se uimeasca de nivelul ridicat al zaharului din sange observat la toti, mai ales la o ora atat de .. matinala . Au rasuflat usurate abia dupa ce au iesit din birou si au vazut cum tronau pe mese tone de bomboane de ciocolata. Era ziua unui sef si ne tratase regeste inca de la prima ora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
sor-mea cu o seara inainte sa-mi fac analizele a cumparat o ciocolata din care am mancat 2 patratele! si nu pentru c anu am vrut, ci pentru ca nu m-a lasat bestiuta!! de sor-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai daca asa scria acolo?sa nu mananci dulce in seara de inaintea analizelor.ppff draq! iti mai iesea si glicemia mare....ma frecai la cap ca pe langa leucemie ai si diabet (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Fetelor, am si eu o intrebare la voi. Ce inseamna ca ai glicemia 112? Cat e normal? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pai dupa valorile de altadata cand era intre 80-120mg/dl...acum valorile tind sa se ia de pe limitele 70-110...as zice un pic un pic 112 maricica...nu vreau sa te sperii,dar eu asa am invatat valorile.PUP nu prea are legatura cu ce mananci in seara dinaintea analizelor...ca pancreasu` daca functioneaza normal,antagonizeaza prin cantitatea de insulina,glucoza produsa in urma ingerarii dulcelui. Merci pt incurajari fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc mult pentru ras[unsuri. Deja i-am facut programare la o policlinica, sa vedem ce se intampla. Tata face:"Ce e asa mare scofala, ca eu am glicemia 115-117 de 10 ani." (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
cam pustiu azi...hello?helloooo?girls? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
hola chica!
Am crapat in mine o bunatate cu andive, bine ca n-a fost foarte mult ca nu m-as fi lasat pana nu i-as fi facut capatul. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Tre' sa pun rufe la uscat si sa fac un aluat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu tin sa anunt ca tortul meu a iesit bun (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nici nu-mi faceam probleme c-o fi rau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De care-i?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:13 PM |
|