![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca finutul Sweet!
Suna bine tortul ala Rozy. Di, pai daca ala iti datora 11 euro, ar fi trebuit sa plateasca o suma mai mare care sa includa si comisioanele bancare. Noapte buna girls! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am facut si eu azi tort maine il duc la gradi pe week-end ne vin nasi asa ca mai prestez unul.A iesit fain maine il pozez ca acu' mi-e cam lene.
Si eu am mancat inainte sa imi fac analizele 2 felii consistente de tort ca inainte cu o zi fusese ziua mea si doar nu era sa salivez langa el.Nici nu stiam ca nu tre' sa manaci dulce prea mult. Si mi-a iesit OK glicemia. Cred ca EmptyG are dreptate. Sweet ce fain. Noapte buna |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miss, pai EmptyG ar trebui sa stie mai bine, avand o mama farmacista si studiind si medicina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (sper sa nu ma insel).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ea zicea ca are examen la ortodontie si nu mai stiu ce, deci e la ceva legat de stomatologie cred.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!
Am fost in real la cumparaturi si tocmai m-am ospatat cu o portocala. Eu saptamana asta sunt cu incheiatul mediilor, nebunie, copii cersetori, plangaciosi, dezinteresati, sfidatori, urlatori, de toate. Sper sa am nervi si sa nu cedez la mila, ca la nesimtire nici vorba. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, multa bafta! Si profa de franceza era stresata de cate avea pe cap. E o perioada aglomerata acum.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mi-e somn de mor! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!!!
mie inca nu mi-e somn! o sa am o dimineata linistita pentru ca bou' baltii si al umanitatii e plecat pana la genova. revine pe la pranz!! pana atunci e relax!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:14 PM |
|