![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai io am auzit azi de-o lege care a intrat azi in vigoare ca nu se mai plateste nica sau foarte putin. Stai ca m-am uitat, e vorba de SEPA, Single Euro Payments Area. Dar de ce-i treaba ta daca ala-i bou? Ca tu prestezi servicii pe tariful tau si nu-i problema ta daca la tine ajunge mai putin si nu faci treaba pe banii aia, nu? depinde cum se bifeaza la banca kalua... daca ordonatoru' platii bifeaza sa plateasca el, i se calculeaza si taxele. daca nu, ii vin lu diana. daca ala bifeaza sa le plateasca el si totusi nu le plateste nush cine le plateste pana la urma. noi am convenit cu clientii asa: cine plateste, plateste si taxele bancare care nu-s tocmai mici |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am o durere de creier de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ia o bulina, Bazzule!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe mine ma dor capu' si ochii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aaa de ochi nici nu mai zic!!
nu am de unde sa iau bulina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) da se presupune ca mai am o ora (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si pe mine ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine nu (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
buna , fetelor ! ce faceti ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu una nu mai pot , de la ora 7 dimineata mi se bate ochiu drept si nu pot sa fac nimic sa se opreasca ! ce naiba am ? de la ce o fi ? cum scap de asta ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca nu mai pot , e ora 6 31 simt k innebunesc!!!!!! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!!!
Pus friptura la cuptor.Pana se face,stau cu voi. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:28 PM |
|